Koenigsegg viert miljoen volgers met peperdure crashtest

Als Zweden een feestje bouwen, mag het geld kosten. En zeker als het de mannen van autofabrikant Koenigsegg zijn. Nadat ze eerder dit jaar het topsnelheid record voor productieauto’s verpletterden en vierden met hun Agera RS werd het tijd voor een nieuw hoogtepunt.

De Zweedse maker van ultieme sportkarretjes heeft zonet de kaap van 1.000.000 volgers op Instagram gehaald en dat mocht op unieke en vooral zeer dure wijze gevierd worden. Dat er niet op een paar miljoen gekeken moest worden, werd snel duidelijk. Zo bedankten ze hun fans met enkele serieuze scènes van luxueuze vernietiging. Zo gooiden ze zowaar een video online waarin ze de Koenigsegg Regera onderwierpen aan een “crashtest”. Ironisch genoeg met de uitdrukking “THANK YOU FOR 1 MILLON FOLLOWERS! THAT’S SMASHING!”

Als je weet dat één exemplaar om en bij de 2 miljoen eurootjes kost, hoeven we geen tekeningetje te maken bij het totale kostenplaatje van dit feestje. Ze hadden er beter eentje laten testen door ons, als het ‘in perfecte staat terugbrengen’ toch niet zo belangrijk is…

Voor echte liefhebbers van dure snelle wagens doet dit pijn aan de ogen…kijk maar even mee…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

BMW komt met nieuwe i8 Coupé én tegelijk met een dakloze variant

Zelf zijn we bij Whatmatters wel fan van de Duitsers uit Beieren. Maar in ...

Villa en Ferrari van de echte Wolf of Wallstreet staan te koop!

Als er één film is die we afgelopen jaren wel meermaals onder de jongens ...

15 minuten puur genot met de ARIEL P40

Lust je wel een super sportwagen, maar ben je een beetje uitgekeken op de ...

Hosting door Fraai