Adidas Ultraboost 4.0 ‘Deep Burgundy’

Het eerste waar je aan dacht toen je je oogjes opende deze middag? Man, ik heb hoofdpijn en het tweede was ongetwijfeld:waar zijn mijn loopschoenen,toch? Daarvoor heeft Adidas gelukkig al jaren de oplossing en in februari van dit jaar krijgt de UltraBoost 4.0 een wel heel fijne make-over.

Deze primeknit sneaker, waarvan we mogen hopen dat je er minstens één paar van in je schoenenkast hebt staan, komt in een ‘Deep Burgundy’ kleurenvariant op de markt. Ben je meer voor oranje, dan is de ‘Energy’ ongetwijfeld wat voor jou. De karakteristieke cleane witte zool is echter wel behouden gebleven.

Het is dus nog even wachten, maar in februari van dit jaar haal je deze must haves voor om en bij de 180 dollar in huis. Laat dit je eerste paar sneakers in 2018 zijn!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

3-sterren gin: Gillemore Gin

Ok ik weet het, het is fout, maar ik herinner me vaag een serie: ...

'Ghostbuster' voor één dag Mister C. kraakt verlaten ziekenhuis!

Mister C., de man die wij inschakelen als er opdrachten komen waarbij het angstzweet ...

Altijd georganiseerd met KNOMO

Schrijfgerief, notablokjes en tassen: ondergetekende redacteur kan er niet genoeg van hebben. Als er ...