Wordt 'Annihilation' de sciencefiction thriller van 2018?

Fans van sciencefiction kunnen op het puntje van hun stoel gaan zitten. We hebben net de trailer van ‘Annihilation’ mogen bekijken en kunnen met zekerheid vaststellen dat dit een film is die je wil zien! Met een actrice als Natalie Portman, heeft regisseur Alex Garland, die we nog kennen van ‘Ex Machina’, dan ook alle registers opengetrokken om er de sciencefiction sensatie van 2018 te maken.

Het verhaal is gebaseerd op een boek die naar Hollywoodgewoonte gewoon een pak spannender gemaakt is. Hierin zien we een biologe (Natalie Portman) die samen met drie andere vrouwelijke onderzoekers de onbekende plek Area X binnengaan op zoek naar haar man (Oscar Isaac), die behoorlijk afgemergeld terugkwam uit het beruchte Area X.

Of ze haar man zal vinden, kunnen we ontdekken rond 22 februari want dan speelt de film in de zalen. Tot dan moeten we het voorlopig stellen met hints uit de trailer.

You May Also Like

Het Antwerps kantje in model Yana Breugelmans

Wij bij Whatmatters zijn geboren en getogen rekels uit Antwerpen. Door omstandigheden woont de ...

Tesla 3…Nu bestellen, eind 2017 geleverd.

Moesten we nu zeker zijn dat onze Duitser het nog zonder kleerscheuren 2 jaren ...

Kelly Hiernaux kijkt niet op een centimeter meer of minder!

Wat Als het van luttele centimeters afhangt? Neen, we spelen deze keer niet mee ...

Hosting door Fraai