Wij hebben een hoge dunk van Charly Jordan!

Wij kenden maar één Jordan, Michael, zowat de grootste basketballer aller tijden. Maar die tijd is voorbij: Meet Charly Jordan. Dit lekker diertje wisten we te spotten bij de vrienden van Manify. Let op dit juweeltje is pas 18, maar is al goed op weg om carrière te maken. Wij halen in elk geval niet de 350k volgers die zij heeft voordat we 98 zijn!

Verder wisten onze vrienden ook niet veel meer over haar te vertellen. Ze is influencer, legt het graag uit en is opgegroeid met 4 leuke broers in Utah. Niet meteen de tofste stad in de Verenigde Staten. Bij Charly gebruik je maar beter handschoentjes, maar voor wie schrijven we dit eigenlijk…

Bedroom eyes

Een bericht gedeeld door CHARLY JORDAN (@charlyjordan10) op

I knew it when I met him, I’d love him when I left him

Een bericht gedeeld door CHARLY JORDAN (@charlyjordan10) op

You May Also Like

Vlaamse babes maken Ibiza onveilig

Dat hier een klein feestje is… Ja wij zijn op Ibiza en ja het ...

Fitter dan WBFF-kampioene Rachel Dillon bestaat niet

Je hebt fit en je het Rachel Dillon. Veel strakker maken ze ze niet. ...

Lie, de nachtmerrie uit Temptation Island Vips

Voor de dames uit schrik, voor de mannen als stoere denkhengst Oh, ja! Wat ...

Hosting door Fraai