Wij gaan volledig los op WK 'Vogelepik'!

Echte caféhangers zijn we niet en het enige pijltje dat met de regelmaat van de klok een roos prikt, hangt in ons geval nog altijd in ons broek maar daar kan nu wel eens snel verandering in komen. Onze aandacht wordt al een paar weken serieus getriggerd door het aankomend WK Darts, of in de volksmond wel eens ‘vogelepik’ genoemd.


Het prestigieuse PDC World Championship 2018 gaat dan ook door van 14 december tem 1 januari in Londen. En dat het big business is geworden, kunnen we alvast afleiden van het hoge prijzengeld dat ermee gemoeid is. De winnaar van dit tornooi gaat maar liefst met £400.000, of omgerekend (voor de Brexit) zo’n klein half miljoen Euro naar huis. En voor iedere ‘nine-darte finish’, (in 9 beurten van 501 naar 0) komt daar nog een slordige £20.000 bij.
Waarom wij erbij willen zijn? Bier, Bier, Bier en een sfeer die zelfs het Schlagerfestival niet kan evenaren! Kijk maar eens naar onderstaande filmpjes. Who’s in? Wij leggen alvast een bus in!Credits: Pinterest
 

You May Also Like

Kamping Kitsch Club XXXL: Whatmatters Aftermovie

En hiermee sluiten we dit fantastisch hoofdstuk dat de media de laatste week meer ...

Hangover bar, een creatieve pop-up

Op een zondag zou het wel eens van pas kunnen komen: een hangover bar. ...

Hosting door Fraai