Whatmatters steunt 'de warmste week' en Ark van Pollare

Trouwe lezers weten dat wij afgelopen zomer een dag zijn gaan helpen bij de Ark van Pollare Vzw, te Ninove. Het moesten dan ook niet altijd tijgers en beestjes in de vorm van babes zijn die we als content brengen en aangezien wij de bezieler goed kennen en hij voor ons de man is achter onze Kamping Kitsch-avonturen, wilden we uiteraard wel eens iets terug doen. Zo ook nu!
In het kader van ‘de warmste week’ van studio Brussel organiseert immo-kantoor L&S Vastgoed uit Eizeringen het evenement WinterArk, een winterevenement ten voordele van datzelfde ‘Ark van Pollare’. Alles gaat door op zaterdag 16 december in het trefpunt van Eizeringen, in de Carnaalstraat 37 te Lennik, en dit vanaf 15u.

Zoals we Hans en zijn team kennen, werd op korte tijd een gigantisch evenement in elkaar gebokst. Een sjoelbakwedstrijd voor groot en klein, maar ook met een heuse tombola waar je mooie prijzen kan winnen met als hoofdprijs een luchtvaart met luchtballon. Wij zullen vooral te vinden zijn aan de jeneverstand, glühweinstand of de heuse cava-bar. Uiteraard kan een fris pintje of zwaarder biertje ook. Om onze maag niet te hard te belasten met zoveel alcohol, zijn er ook lekkere verse wafels en verse soep voorzien. En later op de middag, opent er zowaar zelfs een heus pastarestaurant!
Niet allen wij, ook ander schoon volk komt de hele dag langs. Er zullen optredens zijn van Yves ‘een beetje gay is oké’ Segers, Steve Tielens, Dietwin de jodelaar en Benny Michiels. Ook acteurs uit de ‘De Buurtpolitie’ (niet verwarren met de XXX-versie De politie van de buurt!) en Dieter, Dries en Sima van The Voice komen langs! Eén groot feest dus!

Voor Patricia en Joris, eigenaars van L&S Vastgoed, was het eigenlijk doodnormaal dat ze een actie uit de grond stampten in het kader van Music for Life: “Onze werknemers hebben meteen gekozen voor een initiatief dat te maken had met dierenwelzijn omdat we zelf nogal grote dierenvrienden zijn. We zijn dan op de website van de warmste week gaan kijken wel organisaties in de ruime regio zich bezig houden met dieren en meteen waren we verkocht voor de Ark van Pollare vzw” vertelt Patricia. “We zijn op bezoek geweest in de Ark van Pollare met ons hele team. Na de rondleiding waren we nog meer overtuigd en hebben we er keihard onze schouders onder gezet. We zijn gestart met de verkoop van chocolade truffels en sluiten onze acties af met dit winterevenement. Op 18 of 19 december trekken we naar het glazen huis van StuBru met hopelijk een dikke cheque voor de Ark van Pollare vzw!” laat Joris van L&S enthousiast weten.
Oh ja…de inkom is gratis! Tot dan!

You May Also Like

Whatmatters On tour: Een Prinselijk ‘The Day Before Tomorrow’

En neem het gerust letterlijk! Als Tomorrowland zichzelf als ‘Koning’ van de festivals etaleert, ...

FIFA 18 komt er met extra gratis WK Special!

Mannen, noteer alvast 29 mei in jullie agenda en plan een boysnight in jouw mansave. ...

Whatmatters On Tour: BOO(S)Tcamp Motorola One

Bloed, zweet en tranen… Of we zin hadden in een avondje workout, (Thai-)boksen, healthy ...

Hosting door Fraai