Weet jij en je lief nooit welke film te kiezen? Hier is de oplossing!

Je kent het allemaal. Slecht weer, geen zin om nog de beentjes te strekken en dan er maar voor kiezen om het gezellig te maken met je lief, de bank op, dekentje erbij, de kaarsjes aan en hop, de ‘Tv-Theek’ of Netflix in op zoek naar een film waar jullie allebei iets aan hebben.
Tot dan liep het vlot. De eerste tekenen van een minder gezellige avond komen tevoorschijn bij het kiezen. Jij wil meegezogen worden in het verhaal van die thriller, zij wil cleenexjes verslinden aan de lopende band met die verrekte romcom.
Kortom, het is altijd weer gedoe om tot de juiste film te komen. Gelukkig is dit probleem nu verleden tijddankzij de website www.datenightmovies.com.

Nooit meer urenlang scrollen

Wat deze website doet, is jullie helpen om het juiste compromis te sluiten. Je kiest beide een film waar je zin in hebt en gooit deze simpelweg in een fictieve blender. Vervolgens gaat het algoritme aan de slag en geeft je een lijst met films die jullie beiden leuk zouden moeten vinden. Hij doet dat op basis van genre, acteurs,… . Gevolg, een gewonnen uur dat je na de film misschien wel speels kunt spenderen onder het knusse dekentje op de bank! Iedereen gelukkig!

Credits: Pinterest & Giphy

You May Also Like

2 nieuwe hotspots in Antwerpen

Hotspots, ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Vaak verdwijnen ze even snel, maar ...

Must do Lapland: Slapen in Game of Thrones-ijshotel.

Eerder deze week brachten we al redelijk slecht nieuws met de aankondiging dat de ...

TA-NNIN “urban street wine”, onze nieuwe hotspot op ‘Het Zuid’ in Antwerpen

Nog eventjes geduld… Terwijl wij ons netjes aan de ‘Blijf in uw kot’ houden, ...

Hosting door Fraai