Weet jij en je lief nooit welke film te kiezen? Hier is de oplossing!

Je kent het allemaal. Slecht weer, geen zin om nog de beentjes te strekken en dan er maar voor kiezen om het gezellig te maken met je lief, de bank op, dekentje erbij, de kaarsjes aan en hop, de ‘Tv-Theek’ of Netflix in op zoek naar een film waar jullie allebei iets aan hebben.
Tot dan liep het vlot. De eerste tekenen van een minder gezellige avond komen tevoorschijn bij het kiezen. Jij wil meegezogen worden in het verhaal van die thriller, zij wil cleenexjes verslinden aan de lopende band met die verrekte romcom.
Kortom, het is altijd weer gedoe om tot de juiste film te komen. Gelukkig is dit probleem nu verleden tijddankzij de website www.datenightmovies.com.

Nooit meer urenlang scrollen

Wat deze website doet, is jullie helpen om het juiste compromis te sluiten. Je kiest beide een film waar je zin in hebt en gooit deze simpelweg in een fictieve blender. Vervolgens gaat het algoritme aan de slag en geeft je een lijst met films die jullie beiden leuk zouden moeten vinden. Hij doet dat op basis van genre, acteurs,… . Gevolg, een gewonnen uur dat je na de film misschien wel speels kunt spenderen onder het knusse dekentje op de bank! Iedereen gelukkig!

Credits: Pinterest & Giphy

Unibet

unibet

You May Also Like

Op zoek naar de ideale droombestemming? Bali!

Nog geen vakantie geboekt dit jaar? Kies voor Bali! En neen, wij verkiezen Bali ...

Fifty Shades Darker: De nieuwe trailer!

Of wij wild werden van de trilogie ‘Fifty Shades?’ Ja en nee! Ter verduidelijking…wij ...

Leven in het nu met Tarissa de Wit

Hallo Gouda…een stad dat haar naamsbekendheid voornamelijk dankt aan een vijftal producten: kaas, kaarsen, aardewerk, ...