Wat een knappe Friese amazone, Femke ven den Hazel

Als je aan een klein meisje vraagt wat ze wil worden, dan komt er dikwijls hetzelfde uit. Prinses, model of iets met paarden. Wel, tenzij je een figuurlijke prins op het witte paard niet meerekent, zal prinses misschien iets moeilijker gaan maar model en amazone, dat moet wel lukken. Zeker als je de looks hebt! Zo komen we vandaag uit in het hoge noorden van Nederland. Friesland, meer gekend voor zijn schaatsers dan zijn ruiters. Dat neemt niet weg dat wij bij lagere temperaturen als het zuidelijk en paar honderd kilometer lager liggende Antwerpen de teugels grijpen en Femke wat vragen voorschotelen! Het ijs is alvast gebroken.

Dag Femke, vertel eens kort even wie je bent?
Ik ben Femke van den Hazel en ben 21 jaar. Ik ben overdag werkzaam als ruiter en instructrice bij een sportstal met paarden.  Daarnaast ben ik freelance model en heb ik ook deelgenomen aan missverkiezingen.

Een knappe amazone dus! Hoe lang ben je al bezig als model?
Eigenlijk ben ik nog niet zo lang bezig met modellenwerk en missverkiezingen. Ik heb 2 jaar geleden voor het eerst een fotoshoot gedaan van mij samen met mijn paard. De fotografe was een goede vriendin en oud klasgenootje van mij. Ik merkte dat ik het shooten echt onwijs leuk vond en was zelf ook erg blij met het resultaat. Door de foto’s van deze shoot op internet te plaatsen kreeg ik enorm veel reactie’s van andere fotografen en ben ik bij meerdere fotografen geweest voor shoots op TFP- basis. Ik ben in die tijd ook via een advertentie op internet bij een castingdag beland voor de Miss Beauty of Friesland verkiezing. Uiteindelijk ben ik na een periode van catwalktrainingen, fotoshoots, sporten en natuurlijk acties voor het goede doel. Op de finale dag verkozen tot Miss World of Friesland. We kregen pas een paar weken voor de finale te horen dat deze extra titel ook te winnen was waarna je ook door mocht in een nog groter traject, namelijk als Finalist voor Miss World of Nederland. Ik heb ook bij dit traject heel veel geleerd en heb echt een hele speciale tijd gehad gedurende dit traject. Ondanks dat ik deze titel niet heb gewonnen ben ik nog niet klaar met het meedoen aan missverkiezingen en hoop ik hier ook op internationaal niveau mee verder te gaan.

Mooi, Maar naast het modellenwerk zit je vooral op je paard…
Ik ben een fanatiek dressuurruiter en hoop op een dag Grand-Prix te mogen rijden. Hiernaast vind ik het heel erg leuk om te zingen.

Zingen zeg! We hebben te maken met een knappe zingende amazone! Over het modellenwerk en de verkiezen, waarom ben je er mee begonnen?
Eigenlijk ben ik begonnen met het modellenwerk en de missverkiezingen omdat ik mijzelf en mijn karakter meer wilde laten zien aan andere mensen en wilde laten zien dat alles mogelijk is.

 

En wat zijn dat die specifieke karaktereigenschappen?
Ik ben een actief, gemotiveerd en meelevend persoon. Ik vind het belangrijk hoe andere mensen zich voelen en ben dan ook goed in het inschatten van situaties en wat iemand op dat moment nodig heeft. Als ik een nieuw persoon ontmoet, heb ik geen vooroordelen en luister er ook niet naar als andere mensen dat wel hebben.

Nobel! Wat is het gekste wat je tot nu toe hebt meegemaakt?
Ik heb eigenlijk niet echt gekke dingen gedaan in mijn leven. Ik heb laatst wel voor het eerst gedoken wat ik helemaal geweldig vond! Ik hoop dit gauw nog een keer te kunnen doen en op mijn bucket list staat het meespelen in een musical dat lijkt me geweldig om te doen!

Als prinses op het witte paard! Je bent ook actief bezig op sociale media, waarom moeten we je hierop volgen?
Jullie kunnen (!) mij volgen op social media omdat ik regelmatig foto’s post van mijn shoots en avonturen. Ik ben ook iemand die graag contact maak met mijn volgers zodat we elkaar kunnen inspireren en eventueel nieuwe ideeën kunnen geven.

Hoe inspirerend is de liefde? Of beter, heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Ik heb nu een relatie van bijna 2 jaar. Een man moet voor mij een echte man zijn, iemand die zelfverzekerd is en sterk in zijn schoenen staat, natuurlijk moet hij ook lief zijn en mij aan het lachen kunnen brengen.

Heb je nog tips die essentieel zijn voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
Mijn tip zou zijn…wees zelfverzekerd en geef niet zomaar op! Wees niet bang om op iemand af te stappen want vaak het feit dat je laat zien dat je zelfverzekerd bent en niet bang bent om afgewezen te worden maakt je al aantrekkelijk voordat een meisje je überhaupt kent.

Naar jou hoeven ze niet meer af te stappen maar als we het over stappen hebben, wat zijn jouw drie favoriete plekjes?
1. Sauna en wellnesscentre “de veluwse bron”
2.Het stapgedeelte van Groningen ‘oceans, enzo, donovan’s etc’
3 En een shopadresje…winkel Mango

Voor we hier afsluiten, wat zijn jouw ambities nog?
Ik zou het onwijs leuk vinden om model te staan voor een kledingmerk en zou ook graag wat castingopdrachten willen doen. Het lijkt mij heel erg leuk om mee te spelen in een film of serie.

Nog andere bijzonderheden? Zaken die je in de kijker wil zetten?
Ik heb nog allemaal plannen voor de toekomst zoals het meespelen in een musical, film of serie en meedoen aan meerdere internationale verkiezingen dus hou mijn social media goed in de gaten.

Bedankt, succes en dat gaan we zeker doen! En voor we dit doen, laten we nog snel zien waar je dit kan volgen! Bij deze…Facebook en Instagram! Volgen die handel!Credits:
Lisanne van der Ploeg
Lawrence Mooij
Marcel van den Berg
Roel Lemstra
Reinhart Janssen

You May Also Like

Fitgirls Anniek en Linnebels ‘billentraining’ moet jij zien! (video)

Voor iedereen wat wils… Dames die willen gaan voor een goedgevulde strakke derrière, opgelet! ...

Deze knappe umpire doet zelfs legende Roger Federer zwijgen

Een vijfsetter graag… Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, Marijana Veljovic, oftewel de ...

Koop haar lingerie met jouw initialen in!

Nog een goede 1880 uur en het is weer zover. Dan moeten we met ...

Hosting door Fraai