Vertel het haar: Pijpen laat je enorm veel calorieën verbranden!

Kijkt je vriendin af en toe op tegen een blowjob. Daar heeft ze geen reden meer toe, want het is goed voor haar gezondheid. Terwijl ze jouw snikkel in de mond neem, verbrandt ze immers heel wat calorieën. Je doet het dus voor haar, haar gezondheid en haar lijn. Daar mag ze je toch wel even voor bedanken nee?

Tijdens een pijpbeurt blijkt een vrouw maar liefst 100 calorieën per half uur te verbranden. Nu vragen we ons wel af, welke vrouw – indien niet in de pornobusiness – langer dan een half uur, soit… Ter vergelijking door 25 minuten rustig te fietsen verbrand je evenveel calorieën. Ook met een half uurtje yoga verbrand je ongeveer evenveel calorieën.
Mocht een vrouw haar aantal verbrande calorieën tijdens het pijpen willen verhogen dan adviseert de in Los Angeles gevestigde seksuoloog Jaiya Kinzbach om push-ups te doen tijdens de nobele daad of zelfs wat yoga uit te proberen.

Om het even wat duidelijker te maken. Een glas cola verbrandt ze door 45 minuten aan je soepstengel te likken. Een Big Mac kost om en bij de 2 uur en 40 minuten. Hopelijk gaan jullie naar de Mc Do vanavond!
Bron: FHM
 

You May Also Like

Regelmatig seks is goed voor je carrière …

Vogel je heel geregeld? Mooi zo, want dat wil waarschijnlijk betekenen dat je ons ...

Hoe lang moet een potje vogelen duren volgens vrouwen?

Ben jij toevalligerwijs ook zo een kerel die uren kan doorgaan. Eentje die blijft ...

Waarom jij gek bent van borsten?

Geef het maar toe, een flink stel toeters gaat zelden onopgemerkt voorbij. Staren – ...

Hosting door Fraai