Vandaag gaan we zwart: Hardgraft S3 Low Top Sneaker

Ben je wel voor zwart? Dan al de All Black Hardgraft S3 Low Top Sneaker je hartje ongetwijfeld sneller doen slaan. Deze schoen komt in een limited edition in december op de markt en zwarter maken ze ze niet.

Made in Italy

Deze ultralichte sneaker is gebaseerd op de loopschoenen van tegenwoordig, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je er de stad mee intrekt. Italiaans leder en de matte finish geven deze sneaker nog wat extra cachet mee. De schoen beschikt over voldoende comfort en zorgt voor de nodige steun, zodat je er ook langere afstanden mee kan overbruggen.

Deze Hardgraft’s werden in Italië met de hand gemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek. Elegant en ruw tegelijkertijd. De prijs hebben we nog niet, maar de andere sneakers schommelen rond de 474 euro, dus we gokken dat je er hier nog een schepje bij mag doen.
Als je de tijd hebt bekijk dan zeker de andere leuke spulletjes van het in Monaco gevestigde Hardgraft eens. Handgemaakte spullen om duimen en vingers bij af te likken.

 

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

De geweldige sjaals van Thijs Verhaar

Een warme sjaal, in de Belgische winters een onmisbaar item. En ook willen we ...

De kameleons van Asics

Nu hebben we al veel gezien bij Whatmatters, breek ons de bek niet open. ...

Sneaker van de week: Air Jordan 1 Retro High OG All Star

Binnen 14 dagen is het zover! De NBA nodigt al zijn vedetten van afgelopen ...