Triumph pakt uit met een mountainbike!

Triumph ken je waarschijnlijk wel van de motors, maar sinds kort brengen ze ook fietsen op de markt. Met de Triumph XCX lanceren ze een moutainbike in een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Snel zijn is dus de boodschap.

Zwart en zilver vormen de boventoon bij dit pronkstukje. Een rockshox voorvork zorgt ervoor dat je ook de diepste putten bedwingt, terwijl de versnelling van Shimano voor de nodige zekerheid zorgen, dat je ook effectief ter plaatse geraakt.

Vanaf januari komen er enkele exemplaren naar Europa, maar veel zullen het er niet zijn. Je kan ze vinden bij de Triumph dealers, waar je er eentje mee naar huis neemt voor 950 euro. Zo kan je eens afwisselen tussen de fiets en de motor. Net zoals op de motoren krijg je ook op de fiets 2 jaar garantie.

You May Also Like

Supreme laat je snorkelen in stijl

Dat Supreme momenteel super populair is, hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Wil ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Deze bike is LEKKER …

Gewoonweg lekker Soms word je verleid door een naam. Geef maar toe ‘Lekker’ springt ...

Hosting door Fraai