Sneeuwraften, het ideale vrijgezellenuitje!

Op zoek naar een activiteit voor je volgende vrijgezellen en beschik je over wel wat roebels? Dan moet je met de boys zeker eens gaan sneeuwraften. Helm op, peddels, met zijn 7 in een bootje en je dendert tegen een rotvaart de berg af. Wie heeft er water nodig, als je sneeuw hebt?

;

Met een rotvaart de berg af!

Sneeuwraften kan tussen december en april, ideaal om de bruidegom volgende zomer netjes terug af te leveren dus. Het kan ondertussen in heel wat landen, maar Noorwegen en Slovenië (het bier is er echt spotgoedkoop) zijn er alvast 2 van. Haal je de 7 niet? Geen probleem je kan ook in je eentje met een kajak de berg af. Eigenlijk zijn deze sneller en wendbaarder, maar je zal het dus wel alleen moeten oplossen.

 
Snowrafting googlen, een aanbieder selecteren, vlucht boeken en gaan met de banaan, of eigenlijk met het rubberen bootje!

You May Also Like

Op zijn Grieks

Gin, we weten het, we geraken er niet over uitgepraat bij Whatmatters. Er wordt ...

Klaar voor Cava? Freixenet ICE!

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we in het verleden niet echt warm ...

Hosting door Fraai