Rudolph's Rage Room: Topcadeau voor zij die Kerstmis haten!

Wees eerlijk, niet iedereen is fan van deze periode. Je kent heus wel iemand die ‘All I Want for…’ Mariah Carey op haar smikkel wilt kloppen, de Kerstman op een rendier richting hoge noorden wil trappen of de kerstboom wil kappen voor extra hout in de open haard. Wél, als er één cadeau is, dat we deze mens kunnen geven zodat hij er toch een beetje van gaat houden, dan is het dit wel!

Rage Room

We hebben genoeg voorbeelden gegeven en aangezien we geen #metoo willen omdat we Mariah op haar muil hebben geklopt of Gaia en/of Greenpeace voor onze deur staat omdat we een rendier een schop onder zijn kont hebben gegegeven, is het nu tijd om te stoppen met lullen, en te beginnen met slopen.
Boek de ferry naar Londen en laat je gaan! Daar kun je je woede en vitaliteit tegen de feestvreugde in een speciale en uitstekende ‘woedekamer’ afreageren. Het bedrijf Rudolph’s Rage Room biedt mensen de kans om alle symbolen van het seizoen te bashen en te vernietigen voor een kleine vergoeding van zo’n £18, omgerekend, voor de effectieve Brexit, een schappelijke 20 eurootjes!
Geen geld om je eens letterlijk stevig uit te leven op Kerstmis? Wie doet mee?

You May Also Like

Omdat tequila een festival verdient!

Tegen een festival zeggen we bij Whatmatters geen nee. Zeker als het om een ...

Antwerp Fashion Festival

Dit weekend is het weer zover! De hoogmis voor fashionable Vlaanderen! Op 2, 3 ...

Whatmatters Event: 'The Kraken Screamfest' is de meest bangelijke bioscoopervaring ooit!

En jij kan er misschien gratis naartoe! Het is bijna Halloween en dat betekent ...

Hosting door Fraai