Romee gooit haar lichaam in de Strijd

Romee hoeven we, denk ik, niet meer voor te stellen.
Dit 22-jarig Nederlands model werd uitgekozen om in de voetsporen te treden van onze all-time favorite Doutzen Kroes nadat deze laatste beslist had volledig te kappen als Victoria’s Secret Angel.
Een zware erfenis als je het ons vraagt maar naar onze mening lost ze alle hoge verwachtingen met verve in. Haar debuut bij VS heeft wel geleid tot een breuk met het gerenomeerd Nederlands modellenbureau Wilma Wakker waar mooie Romee meer dan tien jaar onder contract lag maar volgens ons hoeft ze zich hier niet al te veel zorgen over maken.
Ondanks het feit dat Wilma Wakker het contract met Victoria’s Secret geregeld heeft, liet medeoprichter Martin Robbe in een interview ontvallen dat VS één grote zeepbel was die elk moment uiteen zou kunnen spatten. Iets waar ze bij de lingeriefabrikant minder mee konden lachen en Romee hebben laten kiezen tussen Wilma Wakker en het beroemde merk. Aangezien Romee al droomt sinds haar dertiende om een ‘Angel’ te mogen zijn, was de keuze hier snel gemaakt.
Soit, we dwalen af…Romee schitterde dit jaar in de adventskalender van Love Magazine, een plaatsje dat enkel is weggelegd voor de absolute top onder topmodellen. En of het heerlijk sexy werd!

Unibet

unibet

You May Also Like

Omdat we het Nathalie Guns de titel van Miss Fashion gunnen …

Dat ze in de Kempen het kunnen uitleggen, dat ervaart ondergetekend al ongeveer 2 ...

Apple leads in consumer satisfaction

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Nulla fringilla ...

Heel Instagram lijkt te squatten…

En dat vinden wij erg… Niet dus, tenzij we dit zelf moeten doen want ...