Puur minimalisme met Bosun Watches

Nog nooit van Bosun Watches gehoord? Dat is niet erg, daarvoor zijn wij er. Met deze minimalistische horloges val je nooit uit de toon, want je matcht ze met elke outfit en de prijs die valt reuze mee. Hier kan je je dus geen buil aan vallen.

Dit Britse klokje grijpt terug naar het minimalisme en maritieme historie, om simpele, elegante klokjes op de markt te brengen. Nee, je gaat er niet mee opvallen, maar moet dat dan altijd? Elk uurwerk is samengesteld uit de beste onderdelen en met de hand afgewerkt.

Het kloppende hart is Zwitsers, het horloge is krasbestendig en je gaat op zijn minst niet iedereen ermee zien rondlopen. Dat is toch ook wat waard? De Milanese mesh bandjes in zilver of goed maken het geheel helemaal af, al zijn er net zo goed lederen bandjes verkrijgbaar. Al vanaf 110 pond – nee, wij doen niet mee aan omrekenen – hangt een Bosun rond je pols. Aan jou deze keuze!
Instagram Facebook

You May Also Like

Pittig gekruide Indianse condooms: Thank you come again!

Nu zijn we bij Whatmatters niet echt fan van rubber, of het moet verschroeid ...

Verrassend…Zeeman komt met dure sneaker

Met z’n allen naar Antwerpen komende vrijdag! “The word is out.” Met deze woorden ...

Betaalbaar Belgisch klokje

Onze voorliefde voor fijne klokjes is ondertussen genoegzaam bekend. De modellen van PONTIAC, een ...

Hosting door Fraai