Précollectie lente/zomer ANTWRP is doorspekt met ironie!

Een collectie gecreëerd in onze eigen geboortestad…dat volgen we al nog voor de eerste T-shirt ooit in de rekken lag. Ondertussen kunnen ze er alleen maar rekken bijzetten want het succesverhaal gaat verder met een nieuwe collectie, een précollectie voor de lente en de zomer om precies te zijn!


Een opschrift als “Artificial desires are despoiling the earth”, “Soap” in grote letters (mét zeepbellen), een wasmachine met plant achter de glazen deur of een petfles met plant erin. Alle opschriften met synthetische samenstellingen zijn doorspekt met een vleugje ironie en doordenkertjes die in de lijn liggen van de thema’s die volgende zomer .
Prijs? Een T-shirt heb je voor 34,95 euro, een sweater voor 59,95 euro. Meer info vind je alvast op de site of Facebook!

You May Also Like

In hogere sferen met Laurentine van Clouds of Fashion

Af en toe lopen we bij Whatmatters op wolkjes, maar die hebben dan vaak ...

De maatpakken van Atelier NA

Een pak op maat – we schreven het al eerder – elke man heeft ...

Kendrick Lamar sneakert

Combineer onze favoriete rapper met inhoud: Kendrick Lamar met sneakers en je hebt wat ...

Hosting door Fraai