Précollectie lente/zomer ANTWRP is doorspekt met ironie!

Een collectie gecreëerd in onze eigen geboortestad…dat volgen we al nog voor de eerste T-shirt ooit in de rekken lag. Ondertussen kunnen ze er alleen maar rekken bijzetten want het succesverhaal gaat verder met een nieuwe collectie, een précollectie voor de lente en de zomer om precies te zijn!


Een opschrift als “Artificial desires are despoiling the earth”, “Soap” in grote letters (mét zeepbellen), een wasmachine met plant achter de glazen deur of een petfles met plant erin. Alle opschriften met synthetische samenstellingen zijn doorspekt met een vleugje ironie en doordenkertjes die in de lijn liggen van de thema’s die volgende zomer .
Prijs? Een T-shirt heb je voor 34,95 euro, een sweater voor 59,95 euro. Meer info vind je alvast op de site of Facebook!
Unibet

unibet

You May Also Like

 Nike Air Zoom Pegasus krijgt aanzienlijke snelheidsupdate

Laat de trainingen maar snel beginnen… Zij die ons kennen weten dat we voetballers ...

De fijne knitwear van Noble Denim

Nee, ook wij hadden nog nooit van Nobel Denim Knitwear gehoord. Soms moeten we ...

Back to work in een spitsvondige outfit na 10 dagen Ibiza doe je zo!

Zij die me een beetje volgen op sociale media als Instagram (hou u niet in ...