Poppi: de luchtvaartmaatschappij van de toekomst

Vergeet Ryanair, de vliegtuigmaatschappij van de toekomst heet Poppi, toch als het van het designteam van Teague afhangt. Deze creatieve rekels bogen zich over de luchtvaartmaatschappij van de toekomst en kwamen met Poppi op de proppen. Lezen jullie maar even mee, hoe de airline van de toekomst er kan uitzien.

Een strak design

Een strak design en gadgets die je echt wil hebben. Vergeet de klassieke witte vliegtuigen, in de toekomst reis je in het zwart.

Lidmaatschap

Met Poppi vlieg je niet, bij Poppi ben je een lid. Zo kun je heel makkelijk extraatjes krijgen, tickets verkopen en zitplaatsen ruilen. Dat ruilen van zitplaatsen kan trouwens heel makkelijk met de app van de maatschappij. Bovendien kun je ook chatten met de mensen op dezelfde vlucht.

Gate info

Een mooie, strakke gate waar het aangenaam wachten is, en een notificatie op je smartphone als het tijd is om te boarden.

Beperkte bagage

Bij Poppi is de bagage zeer beperkt, enkel wat handbagage is toegestaan. Uiteraard kan je nog altijd nog bagage inchecken in het ruim. Dit is gratis.

Bagage drop-off

Door middel van de applicatie kan je je bagage ook laten afleveren op je hotelkamer. Zo bespaar je heel wat tijd en gesleur. Uiteraard weet je op eender welk moment waar je bagage zich bevindt.

Een automaat

Stewardessen mogen dan wel mooi om naar te kijken zijn, bij Poppi zijn ze overbodig. Je haalt je eten en drinken uit de automaat.

You May Also Like

Afspraak bij de BARBIER!

Een deftige kapper vinden, zelfs als man, is geen sinecure. Geloof onderstaande redacteur maar ...

Stijlvol sporten met de spullen van The Modest Vintage Player

De tijd dat wij trainden als beesten die is nu wel voorgoed voorbij, het ...

Hosting door Fraai