Plezier gegarandeerd met nieuw drankspel 'The Awkward Storyteller'

Zuipspelletjes…we moeten toegeven dat we er in het verleden ons al wel eens hebben toe laten verleiden…met alle gevolgen vandien natuurlijk. Maar als je denkt dat we de meest beschamende situaties ondertussen achter de rug hebben, ben je ongetwijfeld verkeerd en heb je nog niet gehoord van ‘The Awkward Storyteller’.

Dit spelletje gaat nog een flinke stap verder en haalt de meest duistere en donkere verhalen naar boven. Verhalen die je liever kwijt dan rijk bent, laat dat duidelijk zijn.

Hoe gaat het in zijn werk? Bij ‘The Awkward Storyteller’ kom je met een groep van minstens 4 drinkebroers/zussen samen tot een bezopen en gênant verhaal. Diegene die van start gaat is de storyteller en krijgt de eerste kaart wat het begin van het verhaal vormt. De rest van de zuipschuiten kunnen vervolgens aan de hand van andere kaartjes vragen stellen. Als het verhaal niet klopt, gaat het glas aan de mond en volgt een ad fundum.

Vergeet Beer Pong, dit wordt ongetwijfeld de nieuwe hype onder de drankspelletjes. En dat het naast volledige maaginhouden mogelijk ook nog wat ruzies met je lief kunnen uitlokken, kunnen we met bijna zekerheid bevestigen. Je bent gewaarschuwd!

You May Also Like

Dit wordt de nieuwe controller voor PlayStation 5

Laat maar komen die handel… Eerlijk? Echte gamers zijn we niet. We hebben er ...

FIFA '17 Tip: Zo gaat elke corner rechtstreeks binnen!

Wij bekennen…ondanks we midden dertigers zijn, knallen wij soms kinds een avondje FIFA met ...

MoonZone: het walhalla voor de gamers!

Nu schrijven we sporadisch wel eens over een game, maar nee, diehard gamers zijn ...

Hosting door Fraai