Pain Pidou, omdat ook een bakker hip kan zijn

We hadden al goede en slechte bakkers, maar dat was volgens de eigenaars van Café Capital en Banningville niet genoeg: zij openen met Pain Pidou een hippe bakker.

De hippe bakker

In Wilrijk net buiten Antwerpen opende op 1 december deze hippe bakkerij de deuren. Voor de bakkerij werken samen met bakker Dellafaille, een grote en bekende naam in Antwerpen, terwijl ze zelf de horecazaak gaan uitbaten die bij de zaak hoort. Bovendien drink je je koffie of eet je je ontbijtje in een prachtig art-deco kader en kan je ook op het terras terecht. En ja, dat is verwarmd.

De mosterd of in dit geval de gebakjes haalden ze in steden als Londen, LA en Parijs. Je vindt er zowat alle lekkers zoals in een ‘gewone’ bakkerij, maar dan in een heel ander kader. Bij Pain Pidou kan je terecht voor onbijt, brunch en lunch. Met de ‘Pommes Pain Perdu’, hebben ze een eigen versie van het verloren brood op de kaart. Een aanrader!
Instagram – Facebook

You May Also Like

9 toffe conceptstores in Amsterdam voor mannen

Op weekend met je lief naar Amsterdam? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen ...

Wijn & topchefs in het Warandepark

Brussel, ik moet het toegeven, het blijft een beetje onbekend terrein. Moest dus iemand ...

Met deze McSneaker loop je de fastfoodkilo’s er zo weer af

En jij kan hem winnen!  Ok, zij die ons kennen weten dat we wel ...

Hosting door Fraai