Op zoek naar de ultieme bioscoopervaring?

Af en toe pikken we wel eens een filmpje mee, wie niet? In de bioscoop is een film toch altijd nog iets indrukwekkender dan thuis. Daar doen de jongens van Barco nog een schepje bovenop. Met de Barco Escape lanceerden ze eind november die nieuwe bioscoopervaring die je nog dieper in de film zuigt.

Een waanzinnige bioscoopervaring


Het meervoudige, panoramische schermformaat gebruikt drie projectoren en twee extra schermen, wat filmmakers de mogelijkheid geeft het filmverhaal aanzienlijk uit te breiden. De Barco Escape ging voor het eerst in première in het najaar van 2014 met 20th Century FOX’s hit “The Maze Runner” in enkele Amerikaanse bioscopen. De Vlaamse bioscoop maakte in augustus 2016 hun eerste kennismaking met Barco Escape met de film “Star Trek Beyond”, waar 20 minuten gebruik werd gemaakt van de Barco Escape-technologie.
Sinds eind november is er met 6 Below de eerste speelfilm die volledig gebruikt maakt van de Barco Escape technologie.
Nieuwsgierig naar de trailer van 6 Below? Die bekijk je hieronder! Ongetwijfeld volgen er nog veel meer films, wij en onze filmrecensent kijken er alvast naar uit!

You May Also Like

Louis Vuitton goes smartwatch: Tambour Horizon

Smartwatches, zijn nog steeds niet doorgebroken. Apple en Samsung hebben het al geprobeerd, maar ...

Een race tegen/met de klok

Een Belgisch klokje, daar zeggen we geen nee tegen. Jammer genoeg hebben we maar ...

Weg met die rotmuggen!

Muggen…hoeven ze nog een intro? Ondergetekende verklaart dan ook dat hij de meest sadistische ...

Hosting door Fraai