Op zoek naar de ultieme bioscoopervaring?

Af en toe pikken we wel eens een filmpje mee, wie niet? In de bioscoop is een film toch altijd nog iets indrukwekkender dan thuis. Daar doen de jongens van Barco nog een schepje bovenop. Met de Barco Escape lanceerden ze eind november die nieuwe bioscoopervaring die je nog dieper in de film zuigt.

Een waanzinnige bioscoopervaring


Het meervoudige, panoramische schermformaat gebruikt drie projectoren en twee extra schermen, wat filmmakers de mogelijkheid geeft het filmverhaal aanzienlijk uit te breiden. De Barco Escape ging voor het eerst in première in het najaar van 2014 met 20th Century FOX’s hit “The Maze Runner” in enkele Amerikaanse bioscopen. De Vlaamse bioscoop maakte in augustus 2016 hun eerste kennismaking met Barco Escape met de film “Star Trek Beyond”, waar 20 minuten gebruik werd gemaakt van de Barco Escape-technologie.
Sinds eind november is er met 6 Below de eerste speelfilm die volledig gebruikt maakt van de Barco Escape technologie.
Nieuwsgierig naar de trailer van 6 Below? Die bekijk je hieronder! Ongetwijfeld volgen er nog veel meer films, wij en onze filmrecensent kijken er alvast naar uit!

You May Also Like

Deze Adventskalender zorgt voor een hete maand december

De adventskalender voor haar waar ook jij je voordeel uithaalt! Mag de laatste maand ...

Met deze sigaar is jouw bankrekening ‘de sigaar’

De duurste exemplaren op een rijtje… Roken wij wel eens een sigaar? Als we ...

Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of ...

Hosting door Fraai