Ontdek NYC als een echte local!

The Big Apple, we blijven het een heerlijke stad vinden. Het wordt dan ook nog eens hoogtijd dat we wat miles toevoegen op ons frequent flyer programma bij American Airlines. En deze keer zal New York niet New York zijn zoals wij het al een keer ervaren hebben. Het mag deze keer anders, exclusiever…als een echte New Yorker!

En dat hebben ze bij Airbnb goed begrepen én tegelijk hebben ze er ook een oplossing voor gevonden. Met ‘Experiences’ kan je met een local New York ontdekken. Een motorritje door Brooklyn, potje basketballen op de vele pleintjes in de Bronx? Activiteiten die de gewone sterveling en standaardtoerist nooit zal meemaken.

Hier alvast wat voorbeelden:

Boksen met een Wereldkampioene. Tweevoudig wereldkampioene -en niet eens lelijke- Keisher Fire laat je alle knepen van het boksvak kennen in één van de meest prestigieuze trainings-bokszalen van de Verenigde Staten. Ook een MMA-fighter komt je assisteren. Hierna loop je zonder veel problemen ’s nachts door Central Park!

Een motorrit in de sidecar door Brooklyn. Ok, we hadden liever zelf gereden maar het is alvast een andere en coole manier om een deel van deze stad te ontdekken, notabene de thuisbasis van VRT-correspondent Björn Soenens. Je ziet, met onze weetjes kan je zelfs quizzen winnen!

Fotoshoot op Brooklyn Bridge of eentje op Time Square? Hoe kan je anders jouw Instagram volspammen?

Een spin-sessie met een hoop mooie dames. New York zit vol topmodellen die dagelijks hun portie workout nodig hebben. Ga in gezelschap van deze heerlijke deernes de confrontatie aan met de spin-fiets. Niet enkel de prestaties zullen je hartslag de hoogte in jagen!

True crime with retired NYPD officer. Ga op stap met een gepensioneerde NYPD’er en leer op verschillende plaatsen over de verschillende delicten die er zich hebben afgespeeld. Gangs, maffia,…CSI in het echt dan! Oh ja, een stop voor een koffie en donut mag uiteraard niet ontbreken.

Op pad door NY met de sandwich connaisseur. NY en eten…dan moet je altijd denken aan een sandwich. Met deze tour proef je de beste broodjes van New York, een droom vr iedere sandwichliefhebber!

Zeil over de Hudson. Zoek je een rustig plekje om de stad te bekijken? Aangezien NY omringd is door water, is dit de ideale manier om de stad te aanschouwen. De ideale manier om van alle drukte te ontsnappen en misschien is het zicht vanop de Hudson op het Vrijheidsbeeld wel de ideale plek om je lief van haar vrijheid te beroven…haal die ring maar al boven!

Een stapje in de wereld zetten. 45 dollar inclusief drie drankjes en ticket in één van de grootste discotheken in The Big Apple…in The Villa in Antwerpen zijn we meer kwijt!

 


Wij zijn weg…wie gaat mee?
Credits: Airbnb

You May Also Like

Een smartphone statief dat werkelijk zuigt: TENIKLE

Wie kan er nog zonder zijn smartphone? Geen vingertjes, dat hadden we al gedacht. ...

8 dingen die je als man alleen op wintersport doet!

De temperaturen zakken en zelfs in eigen land wordt er komende dagen zowaar weer ...

Knappe studente, die Marloes Slootman!

Dat de KU Leuven mooie studenten op haar campussen heeft ronddartelen hoef je alvast ...

Hosting door Fraai