Online daten als een gentleman

Links of rechts swipen kan je vast wel, daar hoeven we ongetwijfeld je handje niet bij vast te houden. Maar gedraag je je online ook als een gentleman. Ok, paarden en zwaarden mogen er dan misschien niet meer aan te pas komen in deze tijden, maar ook tijdens het online daten gedraag je je als een heer. Geen idee hoe je dat doet? Wij geven je alvast enkele handvaten mee!

Je legt de lat hoog

Nee, je zal niet onder de lat duiken om in bed te duiken. Ook online leg je je standaarden hoog. Je gaat voor IPA Craft beer en de Champions League. Je settelt nooit of never voor Heineken en de voormalige Intertoto. Logischerwijs geef je dan ook de voorkeur aan andere apps dan Tinder, waar er weinig verfijning aan te pas komt. Uiteraard ga je op zoek naar een partij die je zowel intellectueel als professioneel kan triggeren.

Je hebt respect

Je gaat geen naaktfoto’s in je vriendengroep sharen of de conversaties aan iedereen voorleggen. Een gentleman is beleefd en respectvol en gebruikt bij voorkeur volzinnen. Een echte gentleman reageert en verdwijnt niet plotseling van de aardbodem.

Je geeft aandacht

Ben je op date, dan blijft de smartphone in de broekzak. Hij stelt uiteraard voor de rekening te betalen, maar heeft er ook geen probleem mee als ze zelf de helft wil leggen. Op het einde van de avond gedraagt de gentleman zich als een heer en dringt hij zich niet op. #metoo momentjes voorkomen weet je wel.

Je bent open-minded

Een gentleman staat open voor nieuwe dingen en kijkt door het uiterlijk heen. Andere profielen, andere werelden, nieuwe indrukken en je leert bij.

Waarom je dit doet?

Wel, uit onderzoek blijkt dat:

  • Open-minded kerels scoren beter en meer
  • Beleefdheidswoorden slagen aan. Je krijgt maar liefst 2 keer meer respons als je vriendelijk en beleefd bent
  • Mannen die open met zinnen als ‘Hallo hete stoot’ krijgen 5% minder reacties dan degenen die beleefd openen.

 

You May Also Like

9 dingen die vrouwen in bed wel weten te pruimen

Kan je wel wat advies gebruiken bij het aanpakken van je vrouw/vriendin in bed? ...

Single Rudy op de bus:" Yes ze is er weer!"

Dan mag ik nog met het verkeerde been uit bed gestapt zijn, telkens als ...

Deze mannen vogelen meer dan anderen!

Studies, we verdrinken erin. De ene is vaak nog onzinniger dan de andere, maar ...

Hosting door Fraai