Nike pakt uit met ultieme schoen voor fitnessboys

Ben jij een patser in de fitness? Maar sta je daar op je sneakers te trappelen en misschien je soms wel wat stabiliteit? Dan heeft Nike sinds kort de oplossing voor jou. Met de Metcon 4 komen ze namelijk met een sportschoen op de markt specifiek voor gymboys en cross-fit atleten.

Speciaal voor fanatiekelingen in de gym

In samenspraak met heel wat topatleten werde dezes schoen ontwikkeld om maximale steun te bieden tijdens de workout. De buitenzool en demping onder de voet werden overgehouden van de vorige modellen, terwijl er bijkomende demping komt in de voorvoet. De schoenen werden nog een stuk slijtvaster gemaakt en er werd ook een extra oogje voor de veters toegevoegd. Ook de tong en het hielstuk werden door Nike onder handen genomen.


Vanaf 4 januari zullen deze Metcon’s 4 in de winkel belanden en online te verkrijgen zijn op Nike.com

You May Also Like

Voetbal als een echte captain met de 'CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER'

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar ...

Deze blikvangers maken jouw crib uniek!

Ook wij zijn in volle verhuismodus… En dan doe je natuurlijk enorm veel inspiratie ...

De #speedytuesday van Omega

Dat de klokjes van Omega pareltjes zijn, daar hoef je ons niet meer van ...

Hosting door Fraai