Nike pakt uit met ultieme schoen voor fitnessboys

Ben jij een patser in de fitness? Maar sta je daar op je sneakers te trappelen en misschien je soms wel wat stabiliteit? Dan heeft Nike sinds kort de oplossing voor jou. Met de Metcon 4 komen ze namelijk met een sportschoen op de markt specifiek voor gymboys en cross-fit atleten.

Speciaal voor fanatiekelingen in de gym

In samenspraak met heel wat topatleten werde dezes schoen ontwikkeld om maximale steun te bieden tijdens de workout. De buitenzool en demping onder de voet werden overgehouden van de vorige modellen, terwijl er bijkomende demping komt in de voorvoet. De schoenen werden nog een stuk slijtvaster gemaakt en er werd ook een extra oogje voor de veters toegevoegd. Ook de tong en het hielstuk werden door Nike onder handen genomen.


Vanaf 4 januari zullen deze Metcon’s 4 in de winkel belanden en online te verkrijgen zijn op Nike.com

You May Also Like

Hier is hij dan! De eerste trailer van FIFA 18 mét Cristiano Ronaldo

Electronics Arts of beter gekend als EA heeft zojuist bekend gemaakt dat de nieuwe FIFA op 29 ...

Belgische 3D-zonnebrillen uit gerecycleerd plastic: w.r.yuma

JA, ik weet het, ik had het gisteren al over zonnebrillen terwijl er geen ...

Wrensilva Sonos Edition: muziek beluisteren met stijl

Wie van een streepje muziek houdt en dat stijlvol wil beluisteren kent Wrensilva waarschijnlijk ...

Hosting door Fraai