Model Apollonia laat ons proeven van kerstsfeer!

Soms moet je het gewoon eens wat verder gaan zoeken in plaats van onder de eigen kerktoren…of in geval van de Whatmatters-redactie, de OLV-Kathedraal in Antwerpen. Zo zijn wij zelfs geabonneerd op de Krant van West-Vlaanderen en botsten we zo op een artikel van een mooie meid die daar vertelde dat ze vroeger wel eens gepest werd. Gepest? Om haar toch wel unieke naam. Laat duidelijk zijn dat het zeker niet om de looks ging want die zullen bij de pesters alleen maar een gevoel van afgunst hebben bezorgd. Wij zochten de knappe hinde met een erg unieke en echt wel speciale mooie naam op…een portret.


Hallo mevrouw de knappe kerstvrouw…vertel eens kort wie je bent?
Hallo, mijn naam is D’heer Apollonia. Ik ben 21 jaar sinds mei en studeer aan de hogeschool voor verpleegkundige. Ik ben sinds kort verhuisd naar Roeselare samen met mijn moeder. In mijn vrije tijd rij ik paard…ik heb er zelf 2. Ik ben een echte dierenvriend want bij paarden stopt het niet. We hebben nog katten, honden en schildpadden. Ik reis heel graag zo ver mogelijk naar warme landen, alhoewel ik een skivakantie ook wel zie zitten. Vooral dan voor de après-ski (knipoog). Kortom ben ik een echte levensgenieter en geniet ik van elke dag. Ik neem die zoals ze komt en maak me liefst zo min mogelijk druk. Er is al stress genoeg in de wereld, niet?

Je staat ook graag voor de lens…vertel hier eens wat over?
Ik ben sinds 4 jaar model. Dat enkel bij hobby-fotografen. Ik deed dit tot nu toe enkel voor mijn plezier. Want ik passeer graag voor de lens. Achter de lens kan ik mezelf zijn en tonen wie ik echt ben.
Waarom ben je daarmee begonnen?
Eigelijk droomde ik er al lang van als klein meisje om model te worden. Telkens als ik op tv (Miss België, Mis Universe,…) zag kreeg ik er een warm gevoel van. Stiekem was ik een beetje jaloers en wou ik in hun plaats staan. Uiteindelijk had ik 6 jaar geleden mijn eerste shoot met mijn mama. Ik had de smaak meteen te pakken. Maar omwille van school werd mijn droom begraven. Tot 2 jaar geleden een hobby-fotograaf (Johan Samyn) mij aansprak om te shooten bij hem. Ik twijfelde even maar dat duurde niet lang. Na de eerste shoot bij Johan had ik de smaak meteen terug te pakken. Ik voelde me terug openbloeien. Dit gaf mij ook een boost op gebied van zelfvertrouwen.

Wat hoop je ermee te bereiken?
Ik hoop model te kunnen worden in het buitenland. Ook samen te werken met bekende professionele fotografen. Ik wou ook altijd heel graag op de catwalk lopen. Ik hou van kledij en zeker van extravagante kleding die niemand anders zou durven dragen op straat. Ik hoop te mogen shooten en op catwalks te lopen met de ontwerpen van heel bekende ontwerpers. Want voor mij zijn dat geen ontwerpen. Ik zie dit eerder als kunst. Ik zou heel vereerd zijn deze te mogen dragen rond mijn lichaam. Ik krijg het al warm bij de gedachte alleen.
Uiterlijk heb je al mee, maar wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik maak onderscheid omdat ik zo ingetogen ben. Eerder een beetje beschaamd. Sommige vrienden zeggen mij dat dit niet hoeft omdat ik knap ben. Anderen zeggen je bent knap maar je weet het niet. Ik vlieg niet hoog op van mezelf. Ik hou van bescheidenheid, behalve achter de lens. Dan verander ik helemaal en laat ik zien wie ik ben en wat ik in mijn mars heb. Soms schrik ik zelf van de foto’s als ik deze achteraf bekijk.

Heb je ook een typerende quote die betrekking heeft tot jezelf?
Ik zeg altijd als je iets doet, doe het dan goed. Als je ergens aan begint op gelijk welk vlak vind ik dat je dat moet afwerken hoe moeilijk het ook is. Dit moet ik mezelf ook vaak nog duidelijk maken. Als ik het moeilijk had op school wou ik het ook opgeven maar door mijn eigen woorden haal ik mezelf er telkens bovenop. Als ik het kan, kan iedereen het. Geloof in jezelf.
We zijn je tegengekomen op sociale media, waar je redelijk actief mee bezig bent. Waarom moeten we je hierop volgen?
Omdat er bij mij altijd wel iets te beleven valt. Ik ben iemand die heel druk in de weer is. Omdat ik ook veel doe. Ik heb heel veel interesse en deze lopen vaak heel ver uit elkaar. Ik reis graag, zit in de paardensport, studeer verpleegkunde, duik,… Bij mij valt er wel steeds iets te beleven. Ja, ik heb wel een spannend en interessant leven vind ik. Heel druk maar zou het niet anders willen. Tv is niks voor mij.

Wat is de meest opvallende reactie die je ooit heb gekregen?
Ik hoor het eigelijk wel vaak sinds kort, maar voor mij is het nog steeds even schrikken als de mensen mij dit vertellen. Ik hoor vaak dat ik echt lange en mooie benen heb, gemaakt voor de catwalk. Ik moet steeds blozen als ik dat te horen krijg.
Lange benen, iets waar mannen zeker graag naar kijken. Over mannen gesproken, heb je een vriend? Hoe gaat hij om met het leven naast een model?
Ja, ik heb een vriend, hij staat volledig achter mij. Hij wilt dat ik verder raak in de modellen wereld. Hij steunt mij hier ook bij door mij aan te moedigen om verder te gaan dan wat ik nu doe. Omdat ik meer kan en elke kans moet aannemen die ik krijg. Hij stimuleert mij. Ik ben heel blij met zo een vriend.

En wat moet hij nog doen om jou te blijven verleiden en te behagen?
Eigelijk heel simpel, maar toch zo moeilijk voor de meeste is mij al opgevallen. Gewoon zichzelf zijn. Ik voel het meteen aan als iemand zich gemaakt gedraagt. Dat klikt niet en werkt eerder tegen.Na een tijd valt hij toch door de mand. Waarom iemand anders willen zijn, jezelf zijn is zoveel leuker.
Heb je nog essentiële tips voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
Een vrouw (volgens mij) heeft graag een man die zichzelf is. Als je uzelf voordoet als iemand anders is dat in mijn ogen ook liegen en bedriegen. Niet enkel voor je partner, maar ook voor jezelf. Zoals ze zeggen…de waarheid komt altijd aan het licht.

Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ben vaak te vinden in Gent. Deze stad vind ik zo interessant. Heel mooi en vol cultuur. Het vaakst van al nog in de cocktail bar niet ver van de cinema of in de boot recht over de cinema. Er schuilt echt een mooi verhaal achter. De moeite waard.
Uiteraard heb jij net als iedereen ook een favoriete zonde…
Ik heb maar 1 grote zonde die alle andere overtreft. De is chocolade. Ik kan er van blijven eten. Ik weet dat het niet goed is voor mijn lijn…But I Can’t resist it.

Een laatste echte vraag…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Mijn ambitie is om heel ver te graken in de modellen wereld. Liefst in populaire boekjes, en op grote catwalks natuurlijk. Maar he welk meisje droomt hier niet van. Ik weet wat ik wil En ik ga er ook 100% voor. Let’s do this.

Maar voor we dit doen, hebben we nog snel een paar quickies…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Ik heb enkele dure stukken zoals schoenen van Marco todzi maar mijn lievelings stuk die ik nu al 5 jaar heb is een outfit ontworpen door addy van Den krommenacker. Hij is een bekende ontwerper. Ik draag het heel graag en pas er nog steeds in na 5 jaar dankzij de flexibele stof.
Mijn ultieme crush is…Ik heb al enkele jaren een ultieme crush. Dit is Cillian Murphy.
Hij is volledig mijn type: blauwe ogen en donker haar. Hij is een goede acteur ook. Ik zie hem graag acteren in de film ‘In Time’. Enkele vrienden snappen niet dat hij mijn crush is.
Er zijn knappere zeggen ze dan. Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak. Het zou er kattig aan toe gaan.
Size Does of Doesn’t matter? Enkele jaren geleden zou ik zeggen size does matter. Maar daar ben ik van afgestapt. Een maatje groter bij een vrouw heeft evenveel charmes. Voor ieder wat wils. Ik vind dat modellen met een maatje meer ook een kans mogen in de mode wereld. Zeker niks mis mee en verbeterd het zelfbeeld van vele vrouwen. Want wie zegt wat er ideaal is? Dat beslissen we zelf.
Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn ogen, ik vind dat ze een mooie amandel vorm hebben. Maar de kleur vind ik iets minder. Ik heb zelfs al lenzen gebruikt omdat ik graag groene ogen wilde hebben maar ik heb nu eenmaal bruine ogen.Vrouwen…nooit content van hun lichaam zeker?
Ik ben het meest opgewonden als ik…op een warm strand ligt in mijn bikini. Dan voel ik een warme gloed over mij. Ik voel me dan sensueel en stap zelfs heel sexy het water uit.
Hmmm…tijd voor een cocktail…(knipoog).

Garçon, cocktail aub! Wij drinken nog eentje op jouw toekomst en tegelijk ook voor een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar! Wij blijven je alvast ook in 2018 volgen! Lezers die dit ook wel willen moeten als de bliksem een kijkje gaan nemen op Facebook of Instagram! Doen!
Credits: Koen F.

You May Also Like

Astrid Coppens: 'Astrid, ik wist niet dat je zo'n vuile hoer was!'

Grote bekentenissen gisteren in Gert Late Night. Astrid Coppens had er letterlijk en figuurlijk ...

FAIL! Temptation Island verleidster Natasja gaat de mist in met Photoshop!

Was het de ‘temptation’ of verleiding naar extra aandacht? Wat er door Natasja’s hoofd ...

Wordt knappe Janne nieuwe Miss Fashion?

Zou er in het kort een verkiezing Miss Fashion zijn? Als we onze mailbox ...

Hosting door Fraai