Met deze blowjobstandjes komt ook zij aan haar trekken

Heren, wees deze dagen niet al te egoïstisch! Uiteraard kan jij ongelooflijk hard genieten als zij met de lippen, tong en tanden jouw lekstok bespeelt, maar gun haar tegelijk ook wat! Je zal zien dat ze meer dan nu de weg naar beneden zal vinden! Hierbij alvast een paar standjes die het ook voor haar helemaal af maken!

1. Hips up!

Wil je een keer wat anders dan standje 69? Druk dan haar heupen omhoog en laat je vingers of haar favoriete speeltje los, in plaats van jouw mond. Dit is voor jullie allebei heel intens en je hebt beide een ge-wel-dig uitzicht.

2. Mondje open

Heeft je lief graag dat ze gedomineerd wordt? Dan is dit een leuk standje voor jullie. Leg ze op haar rug en glij langzaam heen en weer in haar mond. Ondertussen kan zij de hand aan zichzelf slaan. Jezelf hebt een prachtig uitzicht op haar hele naakte lichaam…opwindend, dat staat vast!

3. Schuren maar

Schuren en gluren! Wanneer ze je oraal aan het verwennen is en je voelt dat ze er zelf opgewonden van wordt dat ze het écht niet meer kan houden, dan is dit het perfecte standje voor jullie. Bij dit standje glijdt ze met haar genotsgrotje over jouw been, hierbij wordt haar clitoris gestimuleerd. Een kletsnatte vagina over je been voelen schuren…heerlijk!

4. Dubbel Down

Voor zij die speeltjes toelaten is dit een leuke afwisseling. Terwijl jij rechtop staat, knielt zij voor je neer. Op het moment je alleen maar kan denken: “Oh yes, ze gaat me een blowjob geven!” haalt ze haar dildo of vibrator boven en laat ze zich tijdens de blowjob gewoon penetreren. Een triootje maar dan met de siliconen-vriend. 

5. Rijd je gek

Wanneer ze ziet dat ze je helemaal gek maakt van verlangen, wil je vaak alleen nog maar seks. Just do it! Na een paar stoten gaat ze terug van je af en neemt ze hem opnieuw in de mond. Niets is zo geil dan een knappe hinde die dan zichzelf proeft en je zo tot een hoogtepunt laat komen! Ieder zijn smaak natuurlijk.

Bron: Cosmopolitan
Credits: Cosmopolitan/Twitter

You May Also Like

Dit is de reden waarom je vandaag nog naar Firenze wil

We zijn nog maar net terug uit Parijs en steden als Rotterdam en Londen ...

Vanaf nu kan je ook de Porsche Taycan 4S bestellen

Het instapmodel… En wat voor één! Na de Turbo en Turbo S, is de elektrische ...

Daar zijn ze weer: de sokken met eindejaar!

Omdat we toch volop in de periode van eindejaarsgeschenken zitten en sokken met stip ...

Hosting door Fraai