Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor iedereen haalbaar om over het water te lopen! Met de Hydrofoil waterfiets, een uitvinding uit Nieuw-Zeeland, zweef je boven het water, terwijl je je de pleuris trapt. Waterfietsen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Zweven over het water

Met de Manta5 Hydrofoil wordt waterfietsen alvast een stuk spectaculairder. Een propeller zorgt voor de aandrijving en de hydrofoil-techniek, waardoor je door de druk onderwater omhoog wordt geduwd, laat je zweven. Snelheid maken is de boodschap.
De hydrofoiler XE-1 is voorzien van een 400-w motor, maar net zo goed kan je er rustig mee over de grachten en meren fietsen. Doordat de fiets gemaakt is uit carbon, neem je deze makkelijk mee. Snelheden tot 20 km/uur zijn mogelijk en in december zou de Manta5 op de markt moeten komen.

Een hometrainer voor op het water

Qua design lijkt het toestel nog het meest op een hometrainer, maar dan wel een hele speciale. Mocht je er af vallen, dan kan je gewoon weer terug beginnen fietsen en zo kom je vanzelf weer boven water.
Zie je het zitten? Hier kan je je pre-order plaatsen. De prijs is nog een mysterie, maar zo ben je al wel zeker van je fietsje.

You May Also Like

Whatmatters vrijgezellentip: Voetbalbowlen in Amsterdam!

Het hoeven niet altijd stripsters te zijn… Heb je nog eens plannen om met ...

Speel zelf ‘Friends’ dankzij Lego

How you doin’? Friends wordt 25 jaar en ondanks ze al langer dan een ...

Hosting door Fraai