Koopje! Een Ferrari voor op het water…

Een ronkende Ferrari in het straatbeeld, dat kennen we allemaal. Iedereen heeft die knallende uitlaat zeker al wel eens horen brullen in jouw stad. Maar heb je ooit al een Ferrari horen ronken op het water? Wij alvast niet en wat nog beter…er staat er eentje te koop aan ongeveer 1/3 van de originele prijs!


De Riva Ferrari 32, ooit bedacht door Riva (Italiaans bootmerk)-directeur Gino Gervasoni en de master Enzo Ferrari himself, is dan ook een leuk hebbedingetje dat met zijn twee Vulcano V8-tjes vlotjes 100 Km/u over het water scheurt. Zo zijn er 40 stuks gemaakt en wordt het nummer 28 komend jaar geveild door RM Sotheby’s en straks in 2018 wederom. Startbod? $125.000 en dat is slechts een derde van de originele prijs. Koopje, nietwaar?

Credits: RM Sotheby’s

You May Also Like

Who's The Dude? Hét spel van het jaar!

Wat we antwoorden op de vraag of we een spelletje willen testen? ja, natuurlijk, ...

De betaalbare laser projector van Xiaomi

Thuis televisie kijken, maar het gevoel hebben dat je in de bioscoop zit? Xiaomi ...

Geef het maar toe, je bent een Lamzac!

Bij Whatmatters genieten alvast geregeld met volle teugen van het dolce far niente gevoel. ...

Hosting door Fraai