Knappe Dutchies veroveren wereld met hun Harley Davidson

© ByMarlein Photography

Vergeet het! Niet enkel stoere mannen cruisen op een Harley Davidson. Ook bij ravissante deernes staat een dikke motor wel. Kijk maar eens naar Manon en Sharon, twee Nederlandse schoonheden die Instagram aan het veroveren zijn met hun account ′harleydutchies’. De liefde voor het Amerikaanse motormerk dateert al van twee jaar geleden, waar de meiden, die elkaar kennen van het werk, elkaar hebben aangestoken en er zich meteen één hebben aangeschaft. Sindsdien rijden ze van terras naar terras om er een stevige borrel, euh koffie te drinken. En ze zijn niet meer alleen, ondertussen worden ze in hun trips door heel Nederland vergezeld door talrijke andere vrouwelijke motards.

En dan komen we gelijk bij hun doel. “We willen graag andere meiden met dezelfde passie enthousiasmeren. Een Harley-Davidson is niet alleen voor een bepaald type mens.” Het brengt ook op….“We krijgen ontzettend veel aanbiedingen. Bedrijven vragen ons om producten te promoten en er zijn veel fotografen die een shoot met ons willen doen. Van dat laatste maken we graag gebruik.”

Route 66 is nog wat voorbarig maar op de vraag of ze ook in het buitenland willen cruisen, kregen we volgend antwoord…“We zijn allemaal moeders met kinderen, dus het is er nog niet van gekomen. Maar het lijkt Sharon en mij erg leuk om een keer naar het buitenland te gaan. Onze voorkeur gaat uit naar Denemarken.”

Toch een klein minpuntje voor de stoere mannen met een Harley onder ons (of onder hun gat!)…“Mochten er meer Harley-Davidson-fans een keer met ons mee willen rijden, dan vinden we dat super leuk”, het moeten wel vrouwen zijn.” Vinden we flauw!


Credits: Marlein Quadros  © ByMarlein Photography
 
 

You May Also Like

Vergeet Dennis of Francis, wij willen terug stormachtige Chiara

Wat een wervelwind… Storm Dennis is nog maar net uitgeraasd of er kondigt zich ...

Sharon Van Lancker, Passionele Tomboy met roze nageltjes!

Doe het met passie of doe het gewoon helemaal niet! Niet dat we dit ...

Binnenkort in New York: Manouk van den Berg!

Nee, bij Whatmatters hebben we niet te klagen. We mogen teksten schrijven, krijgen geregeld ...

Hosting door Fraai