Je eigen flesje drank bij Luxury For Men

Yep, de pakjesperiode komt er weer aan. En of we dat fijn vinden! Waar je ons altijd een plezier mee kan doen? Met drank natuurlijk! Wil je iemand een plezier doen met een persoonlijke boodschap op een fles drank? Eén adres: Luxury for Men. Met Message on a bottle is het perfect mogelijk!

Het ideale geschenk

Momenteel lukt het al met een flesje premium gin en 4 verschillende etiketten die je kan personaliseren. Wij gaan alvast voor het Whatmatters flesje. Het perfecte geschenk om je beste vriend te verrassen. Geef toe die is toch wel 39,95 euro waard, nee?
Het gaat hier uiteraard om een premium gin, gebrouwen in een geheime koperen ketel ergens in het Vlaamse land. Ze houden wel van wat mysterie bij Luxury for Men. Reken op een zoete en pittige smaak, zodat je zeker en vast zal genieten.
Nog geen idee wat je cadeau moet geven? Je kan stoppen met je hoofd te breken!

You May Also Like

De dodelijkste straatrace op aarde: Isle of Man TT

Niet dat we een moto hebben – we zouden 9 van de 10 verongelukken ...

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky's!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Hosting door Fraai