Inked-chick van de week…Yoshi Van Bogaert

Tattoos zijn alomtegenwoordig het straatbeeld. Niemand die nog opkijkt van een sterretje meer of minder op God weet waar welke plaats. Het is ook een ‘Way of Life’, een verslaving, een hype die duurt en zal blijven duren. Tattooconventies schieten als paddestoelen uit de grond en zelfs op de afgelopen boekenbeurs was er een standje waar je je kon laten tatoeëren. Wij, bij Whatmatters zijn bang van naalden en laten deze (nog) even passeren. Wie dit niet laat passeren is Yoshi, een tattoochick die je zeker zal kunnen spotten op Ink Mania, de belangrijkste en grootste tattooconventie in België.

Hey Yoshi, vertel eens even wie je bent?
Yoshi is 24 jaar, woont in Schoten en heeft 2 hondjes, Chloe & Balou. Mijn eerste tattoo was op mijn 18 jaar in mijn zij. Sinds die dag is het naar de klote en wil ik volledig vol staan! Iedereen zei me dat het een verslaving ging worden, ik had hier geen oor naar maar nu moet ik ze wel gelijk geven. Ik denk daar ook niet meer over na. Als ik iets in mijn hoofd heb dan wil ik dat en wel meteen. Ik vind het geweldig om gewoon anders te zijn dan de rest, daarom laat ik mijn tattoeur ook grotendeels zijn zin doen, zo heb ik altijd iets unieks en hij vind dat ook geweldig.

Hoe is het allemaal begonnen?
Het is eigenlijk zowat begonnen vanaf het moment mijn armsleeve af was, dat was mijn eerste ‘grote’ tattoo. Ik heb dan meegedaan met de modelsearch for Inked Magazine op Ink Mania eerder dit jaar, sindsdien ben ik er ingerold. Daarvoor kon je mij geen tattoomodel noemen vind ik. Ik voel me nog steeds veel te leeg als ik bijvoorbeeld naast een Femke Fatale sta, I’m still a work in progress! LOL

Wat wil je ermee bereiken?
Waar ik nu sta heb ik altijd al willen staan, ik ben geen opgever. Ik wil nog veel verder geraken in de tattoowereld. Elke stap is er eentje dichter naar men doel.

Heb je ook al negatieve reacties mogen ontvangen?
Om heel eerlijk te zijn heb ik echt nog nooit negatieve reacties gekregen op mijn tattoos, dus ik vind al de reacties die ik krijg wel leuk. Zelfs moesten ze negatief zijn, vind ik dat ook helemaal niet erg. Ik vind het mooi, wat iemand anders erover denkt is niet mijn probleem. Ik hoor vaak van mensen dat ze tegen tattoos zijn maar dat ze de mijne wel heel artistiek en vrouwelijk vinden, dus dat is wel leuk om te horen.

Dus je hebt nog niet echt iets onaangenaams meegemaakt?
Het onaangenaamste was dat ik zag dat iemand uit men omgeving foto’s van mijn tattoo had laten zien aan zijn tattoeur en exact hetzelfde wou laten zetten. Alleen is de mijne veel mooier dus eigenlijk vond ik het achteraf bekeken nog niet zo erg, haha!

Het moet toch een soort van erkenning geven als mensen je willen imiteren? Het kost ook een heleboel geld, wat heeft het jou ondertussen al gekost?
Een wilde schatting…5000 Euro misschien? Sommige zeggen dat ik zot ben, maar ik geef het aan tattoos en een ander geeft het dan weer aan iets waar ik nooit geld aan zou geven…

Wat is je mooiste?
Mijn mooiste is zonder twijfel men arm, het is één thema, één geheel en dat vind ik echt super mooi.

En de…
Mijn minst mooie is die op mijn been, die is iets anders geworden dan wat ik ervan verwacht had…maar die verdwijnt binnenkort onder de legsleeve! 🙂

Hoe zie je jezelf binnen 20 jaar?
Binnen 20 jaar ben ik er 44 en waarschijnlijk dan gewoon een coole mama met tattoos…en nog eens 20 jaar later een coole oma! Haha, nee serieus…nu zou het misschien nog voor sommige raar zijn om een ouder persoon met tattoos te zien, later loopt iedereen er zo bij, dus gaat dat ook helemaal niet raar zijn. Je leeft trouwens maar 1 keer, gewoon doen wat je zelf graag wil!

Wat zijn je persoonlijke kenmerken? Waar onderscheid je jezelf van anderen?
The hair I think, mij moeten ze nooit lang zoeken ergens waar veel volk is! 🙂

Haha, das juist! Je bent ook actief op sociale media…waarom moeten we je hierop volgen?
Follow me & you’ll find out!

Heb je een vriend? En mag dat iemand zijn zonder tattoos?
No comment, als ik verliefd word op iemand die geen tattoos heeft ga ik die nu niet laten staan…misschien overtuig ik hem dan wel om tattoos te laten zetten! 🙂

Wie weet! Heb je nog tips voor mannen? Hoe kunnen ze Mister Yoshi worden?
Als een man volledig zichzelf kan zijn bij mij en uiteraard door oprecht en eerlijk te zijn…’if you’re not, leave me the hell alone’

Waar kunnen we je vinden voor een hapje of een stapje?
Ik ga eigenlijk niet super veel weg, als ik uitga is het meestal in The Villa in Antwerpen. Ik ga liever gewoon iets eten en drinken. Ik werk in het weekend bij achter de bar bij Ago’s in Schilde, eigenlijk hang ik daar wel geregeld rond..

Ago’s…dat kennen we! Heb je ook een zonde?
Pizza of sushi! Hmmmm…

Een laatste vraagje…wat zijn jouw ambities nog?
Ik zie wel wat er op mij afkomt, ik heb wel wilde plannen maar daar ga ik me nog niet over uitspreken. We zullen zien wat de toekomst in petto heeft voor mij!

Voor we je laten gaan, hebben we nog snel een paar vluggertjes…

Size Does or Size doesn’t matter? Wat je ermee doet is van belang 😉

Het mooiste aan mezelf vind ik…my booty

Ik vind mezelf heel sexy als ik…iemand op zijn plaats zet met enkel en alleen mijn houding

Mijn volgende tattoo wordt…de beensleeve

Van dit standje word ik helemaal wild…klauteraar (of hoe noeme ze da tegenwoordig?) i’m sorry mom :’)

Bij deze klauteren we weg en bedanken we je voor de tijd en gunnen we je al het succes in de wereld voor de dingen die je nog zal ondernemen! Wij blijven het volgen en dat doen we via Instagram of Facebook!

 

You May Also Like

Dag voetbal, leve het handbal…Knappe Tess brengt Nederland in vervoering!

Tenzij je in een hol als Pluto hebt verbleven afgelopen maanden, weet je dat ...

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

Dit is de knappe dochter van Jean-Claude Van Damme

Aanraken op eigen risico… Wie kent er onze ‘Muscles from Brussels’ niet? Deze Belg en ...

Hosting door Fraai