In bed met Lisa van Temptation Island? BEDROOM SECRETS!

Terwijl televisieseries het hebben overgenomen van Hollywood blockbusters, nemen succesvolle YouTube formats het nu over van televisie. Ooit zal ook de beste tijd van Whatmatters gepasseerd zijn, maar daarop is het natuurlijk nog eeuwenlang wachten…

2 bekende Nederlanders met elkaar in bed

Deze intro maar om te zeggen dat er tegenwoordig heel wat geinige concepten ontstaan op YouTube en dat de jeugd meer tijd daar spendeert dan achter de televisie. Een gloednieuw concept is alvast het Nederlandse BEDROOM SECRETS! Twee bekende Nederlanders duiken er voor de camera met elkaar in bed om elkaar in die intieme setting een aantal vragen betreffende seks voor te schotelen. Best wel kinky en jammer genoeg zijn we Belgen, anders hadden we er graag eens een keertje ingekropen.

In de eerste aflevering dook alvast ex-lid Jai Wowor van boysband B-Brave (wie?) in bed met de ook in België beruchte Lisa Samantha van Temptation Island. Wij hadden best wel met vriend Jai wowor willen ruilen.
De eerste aflevering in de markt gezet door BMH Entertainment was gelijk goed voor 20.000 views, van een veelbelovend conceptje gesproken.
Abonneren en volgen die handel af en toe heb je vast wel een gaatje in je drukke agenda!

You May Also Like

Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren… Vergeet ‘grote zus’…de dikste ...

Sarah van der Meiren, het lief van Axel Daeselaeire, is ons niet onbekend…

Toegegeven…wij wisten het al een tijdje… Maar omdat wij geen primeur-jagers zijn waar andere ...

Mamasita schudt jouw werkweek in gang

Schudden met dat kontje, snollebilleke  Je hebt billen- en je hebt borstenmannen of je ...

Hosting door Fraai