Heddels Denim Wash: red je vuile jeans

Ja deugniet, jou kennende ga je met oudjaar weer zwaar feesten en daar vinden we niets mis mee. Misschien heb je geen zin om je op te kleden of vind je je vertrouwde denim al feestelijk genoeg, daar hebben wij geen mening over, maar we zijn er quasi zeker van dat je jeans niet onbesmeurd uit deze feestnacht komt. We weten allemaal dat je je raw denim maar beter zo weinig mogelijk wast, maar wat kan je dan doen?

Een propere jeans zonder schade

Met Heddels Denim Wash heb je alvast goud in handen om je ongetwijfeld peperduur betaalde denim in topvorm te houden. Op basis van zeepnoten (ja, dat bestaat) reinigt dit geniale productje je jeans gronding, maar dan wel zonder schadelijke detergenten en doordringende geur. Je verwijdert het vuil vlotjes, zonder de katoenen vezels van de jeans aan te tasten. Een paar druppeltjes van dit wondermiddel en je jeans kan er weer tegen tot 2019.
Een flesje zou moeten volstaan voor een 24-tal wasbeurten dus tegen dan ben je bejaard en laat je je jeans beter in de kast. Bestellen doe je in de VS voor 28 dollar. Ideaal ook om mee te nemen, want het flesje is super klein

You May Also Like

Vissen met maten doe je zo!

Wie gaat er niet graag een dagje vissen met maten? Neen, we hebben het ...

1000GB gratis opslag? Ja!

Nee, we hadden er nog nooit over gehoord toen de mensen van Stack ons ...

3 nieuwe parels van FROMANTEEL

Moeten we jullie Fromanteel nog voorstellen? Nee, want dat hebben we al een gedaan ...

Hosting door Fraai