Heddels Denim Wash: red je vuile jeans

Ja deugniet, jou kennende ga je met oudjaar weer zwaar feesten en daar vinden we niets mis mee. Misschien heb je geen zin om je op te kleden of vind je je vertrouwde denim al feestelijk genoeg, daar hebben wij geen mening over, maar we zijn er quasi zeker van dat je jeans niet onbesmeurd uit deze feestnacht komt. We weten allemaal dat je je raw denim maar beter zo weinig mogelijk wast, maar wat kan je dan doen?

Een propere jeans zonder schade

Met Heddels Denim Wash heb je alvast goud in handen om je ongetwijfeld peperduur betaalde denim in topvorm te houden. Op basis van zeepnoten (ja, dat bestaat) reinigt dit geniale productje je jeans gronding, maar dan wel zonder schadelijke detergenten en doordringende geur. Je verwijdert het vuil vlotjes, zonder de katoenen vezels van de jeans aan te tasten. Een paar druppeltjes van dit wondermiddel en je jeans kan er weer tegen tot 2019.
Een flesje zou moeten volstaan voor een 24-tal wasbeurten dus tegen dan ben je bejaard en laat je je jeans beter in de kast. Bestellen doe je in de VS voor 28 dollar. Ideaal ook om mee te nemen, want het flesje is super klein

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Wij trokken naar Island Park – New York

Uiteraard hebben we in België een heleboel hippe labels, maar gezien de schaal van ...

De vette noise cancelling van de Space One Wireless

Face it, de kans dat je ooit met een Porsche gaat rondkarren is waarschijnlijk ...

DKNY strikt Emily Ratajkowski voor heerlijke campagne

Eentje voor de stiekem meelezende dames onder ons. Want zeg nu zelf, mooie zondag-nietsdag-outfitjes ...