Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen dan enkel wat sokken en zakdoeken? Het is tijd om jezelf te verwennen kerel. Dus surf nu als de gesmeerde bliksem naar de site van de SUB en gun jezelf je eigen biertap. Omdat alcohol alle ontgoocheling verdrinkt!

Gun jezelf een eigen tap

Nu hebben we best wel een haat-, liefdeverhouding met Heineken maar we moeten het toegeven: de SUB is een puik staaltje vakwerk. THE SUB is perfect geschikt om op het volgende vriendenavondje (moest je die dan al hebben) je beklag te doen over de voorbije feestdagen. Het hele jaar door voorziet deze thuistap je immers van de beste premium bieren. Ja, je leest het goed: je steekt hier veel meer dan enkel Heineken op de tap!

Momenteel kies je niet enkel de stijl van tap die bij je past, je hebt ook de keuze uit verschillende (speciaal)bieren. Desperados, Affliggem blond of een IPA, je zegt het maar. Eén ding is zeker: je bier is altijd koel. Bovendien pik je nu tijdens de feestdagen nog een aantal leuke aanbiedingen mee ook.

You May Also Like

Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is ...

Speciaalbieren in een box

Pakjestijd mag dan weer op zijn einde lopen dit jaar, maar ook volgend jaar ...

Jackie, je favoriete vriendin

Als je naar buiten kijkt zou je het niet geloven maar de zomer komt ...

Hosting door Fraai