Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen dan enkel wat sokken en zakdoeken? Het is tijd om jezelf te verwennen kerel. Dus surf nu als de gesmeerde bliksem naar de site van de SUB en gun jezelf je eigen biertap. Omdat alcohol alle ontgoocheling verdrinkt!

Gun jezelf een eigen tap

Nu hebben we best wel een haat-, liefdeverhouding met Heineken maar we moeten het toegeven: de SUB is een puik staaltje vakwerk. THE SUB is perfect geschikt om op het volgende vriendenavondje (moest je die dan al hebben) je beklag te doen over de voorbije feestdagen. Het hele jaar door voorziet deze thuistap je immers van de beste premium bieren. Ja, je leest het goed: je steekt hier veel meer dan enkel Heineken op de tap!

Momenteel kies je niet enkel de stijl van tap die bij je past, je hebt ook de keuze uit verschillende (speciaal)bieren. Desperados, Affliggem blond of een IPA, je zegt het maar. Eén ding is zeker: je bier is altijd koel. Bovendien pik je nu tijdens de feestdagen nog een aantal leuke aanbiedingen mee ook.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Strakke woning in Brussel (2.495.000€)

Kan je wonen in een bosrijke omgeving in Brussel? Het kan! Dan moet je ...

18 mei 00:01, de eerste post-Corona-tattoo is een feit!

West-Vlamingen zijn ‘deuredoenders’ (voor de Antwerpenaren: dat zijn mensen die altijd blijven verder werken, ...

Hosting door Fraai