Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen dan enkel wat sokken en zakdoeken? Het is tijd om jezelf te verwennen kerel. Dus surf nu als de gesmeerde bliksem naar de site van de SUB en gun jezelf je eigen biertap. Omdat alcohol alle ontgoocheling verdrinkt!

Gun jezelf een eigen tap

Nu hebben we best wel een haat-, liefdeverhouding met Heineken maar we moeten het toegeven: de SUB is een puik staaltje vakwerk. THE SUB is perfect geschikt om op het volgende vriendenavondje (moest je die dan al hebben) je beklag te doen over de voorbije feestdagen. Het hele jaar door voorziet deze thuistap je immers van de beste premium bieren. Ja, je leest het goed: je steekt hier veel meer dan enkel Heineken op de tap!

Momenteel kies je niet enkel de stijl van tap die bij je past, je hebt ook de keuze uit verschillende (speciaal)bieren. Desperados, Affliggem blond of een IPA, je zegt het maar. Eén ding is zeker: je bier is altijd koel. Bovendien pik je nu tijdens de feestdagen nog een aantal leuke aanbiedingen mee ook.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Logeren op hoog niveau in Canada

‘Beleving’ daar draait het tegenwoordig allemaal om. Op zoek naar een reis en bestemming ...

Personaliseer je sterke drank!

Je eigen gin-, rum- of vodkalabel, maar geen zin om een hele distilleerderij of ...

Uitpakken op het water! De Kormaran K7

We scheuren langs de meiden aan de waterkant, prachtig mooi en bruin gebrand knallen ...