Girl Next Door: Charlotte De Deken

Hoogtijd om nog eens rubriek van onder het stof te halen die er echt toe doet. Een rubriek die mannen doet dromen, fantaseren en vooral boeien. Want zeg nu zelf…wie is er in het verleden nooit eens verliefd geweest op die ene, knappe maar vooral erg onbereikbare goed uitziende jonge deerne uit de buurt? Dat heerlijk knapperig maar braaf buurmeisje waar je meer van wil weten maar nooit durfde aanspreken? Juist…The Girl Next Door! Gelukkig zijn wij, mannen van midden dertig, ondertussen net niet verlegen genoeg meer en spreken we ze, voor jullie uiteraard, wel aan. Zo ook vandaag toen we aan het kuieren waren in Gent en deze toch wel ongelooflijk ravissante meid tegen het lijf liepen…


Dag knapperige meid…vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Charlotte, 19 jaar. Naast mijn modellenleven studeer ik nog. Ik zit in mijn 2e jaar bedrijfsmanagement, tot nu toe verloopt alles goed. De combinatie gaat me goed maar ik zorg ervoor dat ik mijn studies niet verwaarloos. Voor mij is het belangrijk eerst mijn diploma te hebben en nadien mij 100% te focussen op mijn modellencarrière. Ik ben dus een zeer gedreven en gemotiveerd iemand. Als ik ergens voor wil gaan dan doe ik er alles aan om in alles goed te slagen.
We hebben dus te maken met een model. Iets wat ons met jouw looks helemaal niet verwondert. Hoe is het dan ook allemaal begonnen als model?
Hoe het allemaal begon? Op mijn 14-15 jaar ben ik verschillende keren door verschillende agentschappen aangesproken geweest. Het interesseerde mij vanaf toen al om model te worden, niet voor de aandacht maar vooral de kleren en fashion intrigeren mij enorm. Het is pas van vorig jaar dat het begint te rollen. Steeds krijg ik meer en meer aanvragen. Via sociale media wordt ik door verschillende fotografen gecontacteerd voor fotoshoots. Daar ga ik meestal wel op in omdat het voor mij een ontspanning is en het is ook één en al fun. Een maand geleden heb ik een fotoshoot gehad met Filip Moerman, samen werken met hem was voor mij een eer omdat ik hem bewonder over zijn karakter. Iemand die geweldige foto’s trekt en het van zichzelf niet weet. Zo’n mensen bewonder ik enorm.

Filip is inderdaad wel een fijne kerel die weet hoe je mooie dames mooi tot hun recht kan laten komen op foto. Wat is tot nu toe je hoogtepunt?
Voor mij was mijn eerste hoogtepunt toch het geaccepteerd worden bij een internationaal bureau. Op dat moment ben je zo blij dat er alles door je hoofd gaat.
We kunnen het ons niet voorstellen daar we zelf nooit door een internationaal bureau zouden worden aangesproken…helaas…maar jij moet alvast toffe reacties gekregen hebben…wat is zowat de tofste?
De reacties die mij het meest doen zijn: “Wat ben je zo een mooi meisje, maar niet enkel langs de buitenkant”. Dit zijn reacties die mij het meest raken. Zelf weet ik niet van mezelf dat ik er wel oké uit zie, ik ben meer bezig met mijn innerlijk en hoe ik me gedraag tegenover anderen. Dat maakt je toch iemand anders.

Komaan, je ziet er meer dan oké uit! En met het innerlijk is voor zover we nu al kunnen inschatten uiteraard ook niets mis mee! Ooit al andere reacties gekregen? Iets wat je minder aangenaam vindt?
Wanneer mensen zeggen dat ik een bitch ben. Daar moet ik wel mee lachen maar toch doet het me iets omdat ik weet van mezelf dat dit niet zo is. Ik word meestal bestoeft over hoe braaf en beleefd ik ben. Ik ben iemand die altijd andere helpt en mij wegcijfert zodat de andere het beter zou hebben.
Zijn dat zowat je persoonlijke eigenschappen? Of heb je er nog andere?
Ik weet van mezelf dat ik een enorme babbelkous ben. Er is geen seconde in mijn leven dat ik niet praat. Zelf tegen mensen die ik niet ken begin in zomaar te praten. Mijn vrienden lachen altijd met mij omdat ik zo sociaal ben. Ik zeg ook alles wat ik denk, misschien niet altijd even goed maar mensen weten wel wat ze aan me hebben.

Wij zijn alvast fan! Het is precies of we kennen je al jaren! Over terug naar jouw modellencarrière, je bent nog maar net bezig…welke tips geef je aan zij die dit ook willen?
Als je het echt wil, ga er dan volledig voor. Blijf niet bij de pakken zitten en wees niet onzelfzeker maar durf. Enkel met dingen te durven in het leven, geraak je er. En vooral, blijf wie je bent.

Met wie zou je graag eens samenwerken?
Vooral met mensen waar ik veel van bijleer. Of ze nu bekend of onbekend zijn, daar draait het mij niet persé om.

Je bent ook erg actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Dat moet spontaan zijn, ik zou mezelf nooit willen promoten om meer volgers te krijgen.
Als ik wil dat mensen me volgen op sociale media is het om mensen te leren kennen.
En mogen we leren kennen? Of beter, heb je een vriend? En hoe gaat hij om met het leven naast een model?
Zelf heb ik een vriend, Jordy. Hij gaat daar goed mee om. Zelf is hij enorm met zijn studies bezig en daar steun ik hem ook enorm in. Hij is fier over mij om wie ik ben.
Kijk eens aan! All credits to him! Wat moest hij doen om jou te verleiden en te behagen?
Zeker niet proberen opvallen, dat haat ik. Mensen die proberen opvallen op een onaantrekkelijke manie, daar lach ik mee! Een jongen moet je met respect behandelen en moet veel voor je over hebben.

Genoteerd! Is er naast je studies en modellenwerk nog tijd om een hapje en een stapje? En wat zijn jouw favoriete plekjes?
Gent is één van mijn favoriete steden. Ik studeer er dus als ik eens een uurtje vrij hebt dan vind je mij snel in het stad.
Heb je ook een favoriete zonde?
Pannenkoek met ijs en advocaat, mmmm!!
Met andere woorden, een echte caloriebom! Een laatste serieuze vraag nu voor we aan de spelletjes beginnen…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Na mijn drie jaar opleiding van bedrijfsmanagement voor een master gaan. Dit valt wel te zien hoe mijn modellencarrière loopt. Ik zou natuurlijk liever naar Parijs/Londen/New York gaan.

Maar voor je naar Parijs, Londen of New York trekt gaan we nog snel een vluggertje doen…
In deze stad zou ik graag wonen…Londen
Mijn duurste item in mijn kleerkast is…zijn 🙂 Mijn jassen en handtassen
Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn ogen
Ik vind mezelf gewoon heel sexy als ik…shoot
Size Does / Doesn’t matter? Valt te zien voor wat je shoot, voor mij is het wel belangrijk! Goed sporten maar blijven eten is de boodschap!
Ok, wij bedoelden iets anders maar geen probleem! In ieder geval heel veel succes met jouw studies en laat ons alvast weten wanneer je in Londen, Parijs of New York aan de slag bent gegaan! Wij volgen het met plezier van kortbij op! En dat opvolgen, dat is iets wat jullie, lezers, ook kunnen doen. Neem anders maar eens een kijkje op haar Facebook of Instagram. Geloof ons, je zal het je niet beklagen! 

Credits: Filip Moerman, Jimmy Bollaers
 

You May Also Like

Tanja Dexters opent dit weekend haar Flamingo Bar

Een nieuwe start… Dat Tanja een beetje op de dool was de afgelopen jaren ...

Whatmatters dinner-tip: Spicy BBQ met deze 3 heerlijke dames!

Mag het vlees een beetje bijgekruid zijn? Graag! Het weer hier in de Lage Landen ...

Topsportster Suzanne Schulting heeft de mooiste derrière van Nederland

Kijken mag, aankomen niet… Billenmannen opgelet…Onze helden van FHM Nederland hebben onlangs niet alleen ...

Hosting door Fraai