Getest: Krimpt jouw pretstok bij koud weer?

De vraag die wij als man wel eens durven stellen aan modellen die we interviewen is: ‘Does size matter or not?’. En het moet gezegd zijn, 70% antwoordt met: ‘Het is niet de grootte maar wat hij ermee doet wat telt’ Niet dat we het al deden maar dan hoeven wij, en ook jullie, ons al helemaal geen zorgen te maken bij temperaturen waar onze cojones van afvriezen. Maar klopt dat ook? Krimpt onze stevige pretstengel tot een ‘flieterdun’ twijgje? Wij gingen uit op onderzoek.
Na een rondvraag (willekeurig via 1207) bij verschillende urologen blijkt dat jouw penis 50% in lengte en 20 tot 30% in omtrek krimpt als onze kleine soldaat blootgesteld wordt aan een temperatuur onder 15°.
Hier is ook een heel wetenschappelijke verklaring voor. “Als je het koud hebt, trekken je bloedvaten samen, waardoor er minder bloed naar je penis stroomt,” zegt ene Darius Paduch, directeur seksuele gezondheid bij Weill Cornell Medicine. “Hierdoor krimpt je penis.”

Verder is jouw lichaam zo ingesteld dat het warmte en energie vasthoudt. Als het koud is zorgt je lichaam ervoor dat de bloedstroom in het midden van je lichaam constant blijft, rondom je belangrijke organen. Om dit vol te houden moet je lichaam de bloedstroom naar je vingers, tenen en penis verminderen. Intussen krimpt dan ook je balzak en kruipt je kindergeld alvast omhoog, naar de warmte van je lichaam toe.

iets wat wij mannen best wel als iets vervelden durven ervaren. Want als de bloedstroom afzwakt, wordt de kleine soldaat gedegradeerd tot een rubberachtig ongeleid projectiel dat los in je boxer gaat wiebelen…met de nodige complicaties tot gevolg. Wij raden dan ook een strakke boxer.
En geen nood…gekrompen is een tijdelijk gegeven. Zodra de temperatuur boven de 15° uitkomt, verrijst je kleine handgun tot een regelrecht schietgraag kanon!

Credits: Pinterest

You May Also Like

Trek eens een condoom over je fles wijn…

Nu zijn we bij Whatmatters nooit geen grote fans geweest van condooms, maar vertel ...

Reistip deze winter: de Malediven

De Kerstvakantie is volop bezig, de pakjes zijn gegeven en het saldo van de ...

HOPii l Je eigen microbrouwerij op je aanrecht

Het is weekend, we zijn mannen, dus het is weer hoog tijd om in ...

Hosting door Fraai