Ga eens naakt met een karper! (nsfw)

Nee, wij hebben niets met karpers. Ok, ik geef het toe, ik heb er vroeger weleens een paar gevangen, maar dat was voor de tijd dat iedereen selfies nam, dus bewijzen, nee die heb ik niet. De dames in de EROTIC CARP CALENDAR daarentegen…

Vang eens een karper

Wie bedenkt het, een kalender vol blote borsten en daar dan een fikse karper bij. Die vissers, een speciaal soort toch. Wij kijken voor de dames, moest jij vooral geïnteresseerd zijn in de karpers dan raden we je toch een doktersbezoek aan. Maar ach, zolang je niemand kwaad doet…

 

Deze kalender werd gemaakt door Henrik Pöhler voor Carponizer, een Duitse online retailer met allerhande materiaal voor het vangen van karpers. Met deze kalender wil hij 2 interessevelden van echte mannen samenbrengen: vissen en babes. Misschien moeten wij er ook maar een aparte rubriek aan wijden dan?

Het shoot van deze kalender duurde blijkbaar tussen de 6 en 8 weken, de vissen moesten natuurlijk eerst gevangen worden… Bestellen is uiteraard mogelijk en kan HIER. Voor 18,95 dollar zie je twaalf maanden lang op vissen en blote vrouwen!

Voor de twijfelaars…hier heb je alvast de dames uit de kalender van afgelopen jaar!

You May Also Like

Kim Kardashian doet het weer en daagt Instagram uit met pikante blootfoto!

Net niet tegengehouden door de Instagram-Politie Naakt en Instagram gaan zoals iedereen wel weet ...

Knap ding Manon Kool over Karma, GTA en de FHM500!

Het zijn weer leuke tijden in Nederland. Iedereen is in de ban van de ...

Schaars gekleed Instagram-mokkel mag Louvre niet binnen (foto)

“Picasso would have loved my outfit” Wie een probleem heeft met af en toe ...

Hosting door Fraai