Fine Blend…Whisky & luxe wandelschoen

Uitgezonderd onze waaghals, Mister C., zijn we geen wandelaars bij Whatmatters. Daar kan nu wel eens verandering in komen bij het ontdekken van deze fijne blend.


In samenwerking met de Schotse whiskystoker Talisker heeft de luxe schoenmaker Oliver Sweeney, die we nog kennen van zijn spionnenschoenen, nu ook gedacht aan de meer avontuurlijke medemens onder ons en heeft hij dan ook een heerlijke Italiaanse leren wandelschoenen gemaakt. Hij is voorzien van een “uniek gepositioneerde zak” aan de zijkant, waar een 60 ml roestvrijstalen flacon vol Talisker kan worden bewaard.

En zet je het al op een zuipen nog voor de eerste hindernis beklommen is, dan vul je de flacon alvast terug bij met de netjes bijgeleverde 10-jarige Talisker Scotch. Mister C.? Waar en wanneer is je volgende tripje?

Unibet

unibet

You May Also Like

Not-Another-Bill

Verrassingen we zijn er dol op bij Whatmatters in tegenstelling tot verassingen, vergis jullie ...

Macha Thee, groener dan groen

Terwijl we met zijn allen nog van koffiebar naar koffiebar hoppen, is thee de ...

Whatmatters op Lifestyle-pad: Bowers & Wilkins

Hey Jens, goesting in een tripje met Bowers & Wilkins? Mijn aandacht was direct ...