Exclusief op Whatmatters: Femke Fatale, Belgisch bekendste ink-model

Schoon volk op onze radioshow op Radio Stad (Antwerpen 107.8FM) afgelopen dinsdag. Niemand minder dan het bekendste ink-model van België kwam ons vervoegen en dat hebben onze luisteraars geweten. Op het moment ze zichzelf halfbloot gaf op onze livestream (radio is niet alleen horen maar ook zien) blokkeerde zowat heel de boel. Wij kregen met onze mond open geen woord meer gezegd en gelukkig was er nog Tijs Vanneste, de bekende tatoeëerder uit Dessel of beter gekend als zanger Van Echelpoel die zijn plaatje on air kon gooien om een radiostilte te voorkomen. Maar wie is die bekendste ink-model dan? Laten we het snel even vragen!


 
Hallo beschilderde godin, stel je eens even voor?
Ik ben Femke Fatale, eerst en vooral grote dierenvriend! Ik heb 2 geredde leeuwen geadopteerd in Drakenstein Lion Parki in Zuid Afrika, werk voor Sea Shepherd, stub Dierenlot.nl, enzo! Ik ben een internationaal tattoomodel, presentatrice, fire performer, promo girl! Ik kom uit Brugge, België dus en heb een lekker West-Vlaams accentje! 🙂 Soms zing ik mee met Psychopunch, een Zweedse Rock ’n Roll/Punk Rock Band! Samen doen we veel fests in de zomer!

Kort door de bocht een tijger die leeuwen redt, zingt en model is dus. Hoe is het allemaal begonnen?
Een vriendin van me was fotografe en wou foto’s nemen van me! Ze zag een model in me! Ik was toen nooit opgemaakt…je kent het wel…bril, lazy ass! A ‘Tom Boy’ zoals ze zeggen! Ze ‘make upte’ me en ik moest chique leuke kledij aantrekken! Dit heeft alles veranderd voor me! Een hele nieuwe wereld ging voor me open toen ze de foto’s toonde en postte op (toen nog) Friendster en Myspace.com (de voorlopers van Instagram en Facebook). Ik werd opgepikt door andere fotografen, magazines, tattoobeurzen! Ik had het NOOIT zien aankomen.


 

Friendster en Myspace? Platformen die ondertussen wegdeemsteren in Bokrijk! Van ver in de tijd tot nu, wat is tot nu toe je hoogtepunt?
Dieren! Werken in Zuid-Afrika met leeuwen, als vrijwilliger! Wauw! Een maand alleen! Doch, Adventures alom Carrière: mmm moeilijk te zeggen! Misschien in de Playboy staan MET kledij aan! 🙂 Haha

Uniek…in Playboy met kleren aan…je moet ongetwijfeld enorm veel toffe reacties krijgen…wat is zowat de tofste die je tot nu toe gekregen hebt?
Van een oude dame, dat ik zo mooi en lief ben en mijn lichaam ware kunst is! Al vond ze het zelf niets voor haar, ze was zo positief en lief! Ze wou alles weten over mijn tattoos! Top momentje! En natuurlijk ook een kindje dat vroeg hoeveel kauwgum ik al had gegeten om zoveel plakkertjes al te hebben verzameld! Haha (remember die kauwgum met tattookes bij)…oh ja, misschien ook wel een hoogtepunt is de eerste keer dat iemand mijn hoofd liet tatoeëren, zo zijn er nu ondertussen al een paar.

WTF? Mannen die jouw hoofd op hun lichaam laten tatoeëren? Iets in ons zegt dat je een echte celeb bent! Naast de aangename heb je waarschijnlijk ook wel onaangename reacties?
Stalkers! Dick pics! Heel onrespectvol! Nergens voor nodig. Daarom heb ik een haan tattoo…cock, the animal met een penislichaam met tattoos op, om het zo een beetje meer ludiek te maken…haha

Van een ‘cockblock’ gesproken! Je staat werkelijk van kop tot teen vol. Dat moet je alvast een heel fortuin gekost hebben?
Een mooie Cadillac misschien? Een Coup de Ville…hehe! (iconische retro Cadillac nvdr)

Wat is je mooiste tattoo? En waar heb je spijt van?
Spijt van de shading rond het alziend oog onder mijn kin! Het leek alsof ik een bearded lady was dus zijn we nu aan het laseren (zie foto’s). Het is bijna weg dankzij dermalaser.be! Geen littekens maar wel pijnlijk! Je ruikt de verbrande huid! Argh!


Mooiste…het dotwork piece op mijn boobies door JP Mottin v Grizzly inc Luik! Dus allemaal stipjes in een mooi motiefje! Mandala stijl!

Laten zien! Laten zien! Hoewel…laat maar voor we een Bart De Pauwtje in ons gezicht terugkrijgen! Iets anders…hoe zie je jezelf binnen 20 jaar? Denk je daar ook over na?
Een coole bad ass oma!!! Still rocking the workd en hopelijk nog hosten en reizen! 🙂
Zoniet, dan ga ik mijn leven geven aan vrijwilligerswerk als ik oud ben! Leeuwen verzorgen in Afrika, deze die gered zijn uit verschrikkelijke situaties. Of met Sea Shepherd mee op missies op zee!!


 

Je bent erg geëngageerd, zijn er zo nog andere kenmerken die Femke typeren?
Lachen! Positive vibes! What you see is what you get! Ik heb soms wat last van depressies maar ik ben er met ouder worden sterker door en ga er beter mee om! ‘But you know you’ve been high when you are feeling low’ zegt Passenger en dit is zo!

Een goede quote om over te gaan naar social media, waar quotes schering en inslag zijn. Waarom moeten we je hierop volgen?
Moeten…hoeft niet! Mag…zeker!! Ik wil de wereld tonen dat je jezelf kan zijn en ver kan raken, van je passie kan leven, depressies kan ‘overwinnen’ (al doe je dit nooit 100%), dierenliefde wilt zien,…

Je sprak net over een coole bad ass oma zijn…dan moeten er ook kinderen en later kleinkinderen komen. Die maak je natuurlijk niet alleen…heb je een vriend? 
Neenn ik ben momenteel single. Mannen kunnen mijn lifestyle precies niet aan? Ik reis veel, kom veel in aanraking met mannen, maar dit is mijn werk. Ik ben zeer professioneel en loyaal dus ja…maar mannen denken ‘ow vrouw met tattoos wild crazy drugs, ‘rock ’n roll’, sorry I disappoint u! I’m a crazy lady with a passion! Ik drink maar matig! No drugs, soms feestjes maar werk en dieren zijn belangrijker! Ik wil me nuttig voelen! En soms gewoon lui thuis Netflixen! Voelt iemand zich geroepen om mijn ‘partner in crime ‘ te zijn? Haha


Ongetwijfeld zullen er nu een heleboel kerels volmondig JA zeggen! Wel belangrijk gegeven…moet dat iemand zijn met tattoos?
Tattoos zijn leuk maar geen noddaaak! Ik val op chemie, vibes! Wat heb je aan een hotty zonder inhoud? Niks! Seks-gesprekken, adventures, Netflix,…I want the whole package!

Voilà, en eens we die mannen gevonden hebben, wat moet hij doen om jou te verleiden en te blijven behagen?
Vooral niet macho of zo van die ‘lame pickup lines’! Grappig zijn en zichzelf blijven! Zich niet willen bewijzen en onnozel doen!

Een beetje zoals wij dan, nietwaar Kevin? Soit, waar kunnen we je vinden dan? Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Op concerten en tattoo-conventies. Ik ben into metal ,rock ’n roll , de (niet dance) hardcore,…op dit gebied ben ik dan VOLLEDIG rock ’n roll!

Graspop, here we come! Heb je ook een favoriete zonde?
Ik denk direct food wise haha! Woops! Chocolade ! Oreos! Candy! Monster Energy’s Punch MXXD! Ik sta op en ik wil dit! Haha! Call it Addiction!
I work out to eat all this stuff!😽Oh en Lewis Hamilton! Oh la laaaaa!❤️

Zowaar een F1 kenner ook! Hoewel het hier waarschijnlijk om het mannetje en niet de wagens gaat! Een laatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Gewoon verder doen waarmee ik bezig ben en misschien ‘my lover’ vinden! Al denk ik dat ik te lang alleen ben…ik ben een picky & independent lady!

Bon, wel eentje die met ons nog snel een vluggertje of vijf gaat spelen! Klaar?
Altijd! Start!

Size Does / Doesn’t matter?
Doesn’t! Het is wat je ermee doet! Hahah

Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn posi vibes! En mijn boobs! And yes I bought them! 😉 Ik had niks niks niks! Ik kon zelf geen kleine A vullen 🙁

Ik vind mezelf gewoon heel sexy als ik…als ik een shoot heb en mooi haar en mooi gemaquilleerd ben 🙂

Mijn volgende tattoo wordt…Butt ink! Dotwork weer door JP Mottin!

Van dit standje word ik helemaal wild…De Monster Energy stand op de motocross…Hahah ‘bad ass’ mannen in motopak, zware muziek en een lekker drankje…maar je bedoelt zeker iets anders?!?!❤️💪🏻

Bon, geen sekstalk hier dus! Wel gevat moeten we toegeven! Soit, we ronden af en staan alvast te popelen het resultaat van die ‘Butt ink’ te mogen aanschouwen op Facebook of Instagram. (als dit door de nude policy geraakt tenminste).  Wij blijven het alvast volgen en heel veel succes met je leeuwen, je modellencarrière, je zangcarrière, het vinden van een goeie lover,…gewoon alles wat je verder onderneemt!
WIN WIN WIN WINACTIE! Femke Fatale Verstraete geeft niet enkel een interview weg, in samenwerking met INK Mania geeft ze ook een tattoobon van 150€ weg! Voor wie? Voor zij die ons bericht op Facebook delen en ook de pagina van INK Mania liken! Succes!!!!!!!!!!!!!!!!


Credits:
Benoit Meeus
Rick Mc Pie
A&A Photography

You May Also Like

Met deugnietje Emily Ratajkowski gaan we heet het weekend in

In tegenstelling tot de weersvoorspellingen… Dat Emily Ratajkowski een knap ding is waar we geregeld ...

Culinair leven in de brouwerij: BREW and STEW

Weet je nog niet wat doen volgend weekend? Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen (2018) ...

Bloedmooie Emily Ratajkowski geeft Tinder-tips! (Video)

Zo scoor je een topmodel… Kerst…niet altijd de meest gezellige periode voor singles. Alleen ...

Hosting door Fraai