Drama verzekerd! Eerste teaser Temptation Island gelost!

Beloofd is beloofd! Als de mannen van VIJF beloven een eerste teaser van de nieuwe Temptation Island vrij te geven bij het bereiken van 145.000 volgers op Facebook, dan doen ze dit ook.
En als de makers van Temptation Island beloven dat de nieuwe reeks die begin volgend jaar op de buis zal komen voor het nodige drama, intriges, seks, overspel, ruzies en bijgevolg sloten tranen zal zorgen, geloven we het direct na het zien van de eerste trailer die net is vrijgegeven. In deze twintig seconden durende trailer horen we bijvoorbeeld een hysterische, hoogstwaarschijnlijk bedrogen vrouw die schreeuwt dat ze haar vriend haat…heerlijk toch?
Helaas konden we nog geen echte glimp van koppels of verleiders opvangen. Toch denken we alvast wel al enkele namen te kennen, Yana en Billy om al twee namen te noemen. Btw, wij hadden onlangs nog eens een gesprek met ex-verleidster Jill Huygens waarin ze vertelde dat het best een NO-Go is om als koppel mee te doen. Gelukkig zijn er nog mensen (die met zekerheid ‘De Slimste Mens’ niet zullen winnen) in deze boze wereld die deze raadgevingen (letterlijk en figuurlijk) in de wind slaan.


 

You May Also Like

De bekendste en lekkerste hips werden 40! Shakira Shakira!

Nostalgie…als er iets was dat ons als puber deed smachten naar een avondje stevig ...

Peaky Blinders lost details over seizoen 5

We kijken al uit naar 2019 Laten we een kat een poes noemen, geen ...

Ook in Temptation Island 'VIPS' gaan ze lekker scheef! (video)

De eerste teaser is gelost en het zal er opnieuw heet aan toe gaan! Volgende ...

Hosting door Fraai