Dit zijn de 15 rijkste miljardairs ter wereld

Nope, wij hebben het lijstje jammer genoeg niet gehaald. In 2018 doen we weer een loffelijke poging, wees daar maar zeker van! Onderstaande miljardairs wisten wel heel wat roebels bij elkaar te sprokkelen dit jaar. Het is hen van harte gegund!

85% van de 500 rijkste stinkerds zagen dit jaar hun vermogen stevig aangroeien, het was dus een goed jaar. De stijgende beurskoersen hielpen deze 15 miljardairs alvast een handje. Ben je nog jong? Weet dan dat de gemiddelde miljardair 56,5 jaar is, zelfs wij hebben dus nog wel even de tijd.
Wie zich de rijkste mag noemen? Jeff Bezos de topman achter Amazon spant dit jaar de kroon. Zijn vermogen ging er met maar liefst 35 miljard op vooruit. Warren Buffet en Bill Gates mogen er een puntje aan zuigen.
Waar er winnaars zijn, zijn er natuurlijk ook ‘losers’. De grootste pineuten waren George Soros, Alwaleed Bin Talal en Carl Icahn.
Droom alvast even weg en rep je vervolgens naar je werk. Die dossiers verdwijnen niet vanzelf!

You May Also Like

Vanaf nu koop ook jij de “David Beckham Peaky Blinders”- Look

David Beckham…de nieuwe Tommy ‘fucking’ Shelby… Wat als je een stijlicoon als David Beckham ...

Tabac maakt van jou een rasechte barbier

Een baard? Daar moeten we even voor sparen, als het al lukt. Een snor ...

(Hotel) Riga ligt in Antwerpen

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven, bij Riga denken we niet onmiddellijk aan Antwerpen. ...

Hosting door Fraai