Dit zijn de 15 rijkste miljardairs ter wereld

Nope, wij hebben het lijstje jammer genoeg niet gehaald. In 2018 doen we weer een loffelijke poging, wees daar maar zeker van! Onderstaande miljardairs wisten wel heel wat roebels bij elkaar te sprokkelen dit jaar. Het is hen van harte gegund!

85% van de 500 rijkste stinkerds zagen dit jaar hun vermogen stevig aangroeien, het was dus een goed jaar. De stijgende beurskoersen hielpen deze 15 miljardairs alvast een handje. Ben je nog jong? Weet dan dat de gemiddelde miljardair 56,5 jaar is, zelfs wij hebben dus nog wel even de tijd.
Wie zich de rijkste mag noemen? Jeff Bezos de topman achter Amazon spant dit jaar de kroon. Zijn vermogen ging er met maar liefst 35 miljard op vooruit. Warren Buffet en Bill Gates mogen er een puntje aan zuigen.
Waar er winnaars zijn, zijn er natuurlijk ook ‘losers’. De grootste pineuten waren George Soros, Alwaleed Bin Talal en Carl Icahn.
Droom alvast even weg en rep je vervolgens naar je werk. Die dossiers verdwijnen niet vanzelf!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

6 redenen om alleen te reizen

Single? Sterkte! En toch zijn er ook voordelen aan verbonden, zo kan je bijvoorbeeld ...

Back to work in een spitsvondige outfit na 10 dagen Ibiza doe je zo!

Zij die me een beetje volgen op sociale media als Instagram (hou u niet in ...

4 spectaculaire stranden/waterpartijen om bij weg te dromen!

Niets mis met een dagje Knokke, champagne sprayen op Nikki Beach of zelfs als ...