Van directiesecretaresse tot Inked model…Tess Carmina

Als er plaats is waar we niet zo veel vertoeven, dan is het Brussel wel. Buiten een voetbalmatch op ‘Den Heizel’ of eens een verloren (doch geslaagde) avond in Le Corbeau of Bloody Louis, komen we er eigenlijk nooit! Nochtans heeft onze hoofdstad wel wat te bieden. Buiten bezienswaardigheden als de Grote Markt, Manneke Pis en het Koninklijk Paleis gingen wij op bezoek bij een Inked Model…Tess Carmina en zij had ons veel te vertellen! 

Dag Tess, vertel eens wat over jezelf?
Ik ben afkomstig van Hombeek (Mechelen), daar heb ik gewoond tot mijn 18de. Daarna ben ik op kot gegaan om te studeren, in Leuven, waar ik succesvol mijn studies als bedrijfsvertaler-tolk (office management) heb afgerond. Vervolgens wou ik iets compleet anders, ben ik dus vertrokken naar Brugge, waar ik 2 jaar gewoond en gewerkt heb als directiesecretaresse. Kort hierna heb huidige vriend leren kennen en mijn hart gevolgd, en uiteindelijk samen in Brussel terechtgekomen! Hier werk ik sinds 2 jaar als Office Manager voor een Franse kledingketen en ben nog steeds happy in love! Dit alles combineer ik sinds mijn studententijd met modellenwerk! Mijn favoriete hobby is reizen en andere culturen ontdekken. Af en toe lees ik graag, kijk ik graag fantasy films en ook game ik soms. Ik kan een echte nerd zijn met momenten. Fun fact, ik kan niet leven zonder frietjes!

Ooit directiesecretaresse zeg? De bazen zullen content geweest zijn! Wij kennen je ook als model. Hoe is dat allemaal begonnen?
Op mijn 19de contacteerde een klein alternatief winkeltje van Antwerpen me (Ultra-Violet in die tijd) om te poseren voor hun assortiment corsetten, wat ik dan ook gedaan heb. Na de publicatie van die foto’s kreeg ik dan steeds meer aanvragen.

Wat is tot nu toe je hoogtepunt?
Model zijn op internationale tattoo conventies zoals The Great British Tattoo Show in Londen,
en de fashion show op de International Brussels Tattoo Convention voor Torture Garden Clothing (waar ik een outfit van Christina Aguilera heb mogen dragen).

My face when the boyfriend comes home from tour 🙄😜 #3moreweeks @sebkuhnbxl 👅

Een bericht gedeeld door ❌ TESS CARMINA ❌ (@tesscarmina) op

Dirrrty! Zowat het enige liedje dat ons direct te binnen schiet…wat is de tofste reactie die je tot nu toe gekregen hebt?
Dat ik van top tot teen een work of art ben. Ik moet ook vaak op de foto met random people haha. Vooral toen ik door Azië reisde, daar werden ze helemaal gek!

En wat is het meest onaangename wat je hebt meegemaakt?
Ik krijg ook wel wat negatieve kritiek op sociale media/irl, maar daar lig ik niet wakker van. In het begin vond ik het wel schokkend hoe sommige mensen zo gemeen kunnen zijn, vooral dan in your face. Zo heb ik wel al eens in de clinch gelegen bij het shoppen, een vrouw van ongeveer 50 jaar, denk ik, die me aanstaarde en tegen haar partner luid zei “degoutant!!!!”. Heb ik geantwoord dat ik mensen zonder manieren pas degoutant vind. Smaken verschillen maar dat geeft geen reden om iemand af te breken, dat doe je toch gewoon niet? Ook vind ik het ook niet leuk dat sommige mensen denken dat ik zomaar uit de kleren ga voor eender wat. Not happening haha!

Have a fantASStic Monday! 😜🍑

Een bericht gedeeld door ❌ TESS CARMINA ❌ (@tesscarmina) op

Geen #Metoo bij jou dus! Over jouw tattoos, hoeveel heb je al gespendeerd aan tattoos?
Ik heb het nooit echt bijgehouden, denk dat ik er anders ziek van zou worden, haha! Ik ben 8 jaar geleden begonnen, ik denk dat ik momenteel misschien aan 10.000€ zit. Oeps.
Wat is je mooiste? Waar heb je spijt van?
Mijn favoriete is mijn rechterarmsleeve, zijn eigenlijk allemaal elementen uit de Harry Potter boeken. Zal ik nooit beu worden! De tattoos waarvan ik spijt had heb ik laten coveren, zo had ik bijvoorbeeld symbooltjes op mijn knuckles, daar heb ik dan blackwork over laten zetten.

Back at it! 📸🙆

Een bericht gedeeld door ❌ TESS CARMINA ❌ (@tesscarmina) op

Hoe zie je jezelf binnen 20 jaar? Denk je daar ook over na?
Binnen 20 jaar zie ik mezelf als een coole echtgenote en mama van 2 kindjes, haha! Ik denk daar zeker over na, maar als jullie hiermee de tattoos bedoelen, ik vind tattoos mooi ongeacht leeftijd.
Je leest goed tussen de regels! We hebben het nu vooral over jouw uiterlijk gehad. Maar wat kenmerkt Tess innerlijk?
Down to earth, vriendelijk, correct, behulpzaam,…ik ben iemand die je kan vertrouwen en denk vooral eerst aan diegenen die ik lief heb alvorens aan mezelf te denken.

Dat is nobel maar denk nu eens aan jezelf en vertel ons waarom we je moeten volgen op sociale media?
Omdat ik jullie Instagram feed zal opfleuren met mijn rood haar en vele kleurtjes!

Je liet al verstaan een vriend te hebben…moet dat ook iemand zijn met tattoos?
Ik heb een vriend, hij heet Sebastien Kuhn en hij heeft ook tattoos! Dat hoeft voor mij niet persé, maar het is wel belangrijk dat hij daar toch interesse voor heeft. We zitten allebei in een alternatief milieu (hij is sound engineer voor metal bands), ik als tattoo model met dezelfde muzieksmaak, dus we zitten zeker op dezelfde golflengte!

Wat moet een man doen om jou te verleiden en te behagen?
Zichzelf zijn, levensvreugde hebben, gemotiveerd zijn in wat die doet, en me vooral kunnen laten lachen met zijn humor!

Humor! De sleutel tot succes! Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Mijn favoriete uitgaansplekjes in Brussel zijn Floris Bar, Havana, Hell Café en mijn lievelingsrestaurant is “L’Everest” (Indisch/Nepalees eten) in Brussel (Ixelles).

Heb je ook een zonde?
Luxuria

Dan komen we bij de laatste echte vraag…wat zijn jouw ambities nog?
Mijn modellencarrière uitbreiden, misschien naar het buitenland trekken en de hele wereld ontdekken!

Maar voor je dit doet, gaan we nog even voor een paar vluggertjes…

Size Does / Doesn’t matter? Does!

Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn ogen…ze zijn quasi zwart, pupil niet zichtbaar

Ik vind mezelf gewoon heel sexy als ik…dans!

Mijn volgende tattoo wordt…rechterknie of backpiece…nog te beslissen!

Van dit standje word ik helemaal wild…Doggy!

En met deze klapper kunnen we hier afronden! Tess, alvast heel veel succes in alles wat je verder nog onderneemt en wij blijven het alvast met heel veel plezier volgen! Dat doen jullie best ook…één adres…Instagram of op Ink Mania komende zomer in Hasselt, daar is Tess één van de hosts! 

 

You May Also Like

Verslavender dan wit poeder: Daniela Lopez Osorio

Waar wij Colombia mee associëren? Moeten we daar werkelijk op antwoorden? Soit, hoewel ze ...

Malibu (90290) in vuur en vlam door Marisa Papen

En zo blijft het heet in Malibu… Even terug naar november 2018. In Californië ...

Marisa’s wegen leiden naar… Rome (NSFW)

Geen geloofs- of politieke overtuiging gaat ze uit de weg… Nadat ze al eerder ...

Hosting door Fraai