Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar 5+2 juiste cijfers terugvinden op ons Euromillions-biljet? Wél, naast een hypersportcar zal er dan ook een hyperwoonst aan toegevoegd worden. En als we dan inspiratie moeten halen, doen we dat in stijl. Bij Strom Architects bijvoorbeeld.

Magnus Strom, de man die dit huis heeft ontworpen bewijst dat hij veel stijl heeft. Een knap en strak design, grote glaspartijen en de combinatie met natuurlijke elementen maken het een harmonieus, stijlvol en waanzinnig knap geheel. Kijk maar even mee!


 
 

You May Also Like

Nieuw schoenenlabel Razz! pakt uit met de 'Roasted' collectie

Een nieuw merk herenschoenen? Dat kunnen we uiteraard niet laten passeren! Nu zijn het ...

4 hotels waar het bijzonder arriveren is

De eerste keer arriveren bij een hotel is toch altijd een beetje speciaal, nee? ...

De "Belfie": weer een trend op Instagram

Op vakantie of als het in ons landje bloedheet is soppen wij ook al ...

Hosting door Fraai