Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar 5+2 juiste cijfers terugvinden op ons Euromillions-biljet? Wél, naast een hypersportcar zal er dan ook een hyperwoonst aan toegevoegd worden. En als we dan inspiratie moeten halen, doen we dat in stijl. Bij Strom Architects bijvoorbeeld.

Magnus Strom, de man die dit huis heeft ontworpen bewijst dat hij veel stijl heeft. Een knap en strak design, grote glaspartijen en de combinatie met natuurlijke elementen maken het een harmonieus, stijlvol en waanzinnig knap geheel. Kijk maar even mee!


 
 

You May Also Like

Zo kun je geld verdienen met gokken

Bij Whatmatters zijn we geen gokkers, wij weten het meestal gewoon. Wij besteden onze ...

De allersaaiste banen/sectoren ter wereld?

Nee, je zal ons niet horen klagen over onze jobs. Als hobby Whatmatters runnen, ...

Personal Trainer Romina Nagit neemt ons onder handen!

Om nu te stellen dat de lichamen van de Whatmatters redactie kathedralen zijn, dat ...

Hosting door Fraai