Deze custom Yamaha TR1 is best bruut!

Veel van een Yamaha hebben we niet meer teruggevonden in deze brute TR1 maar dat het een heerlijk waanzinnige klassieke cafe racer is geworden, kunnen we alleen maar bevestigen. De mannen van Moto Adonis weten dan ook hoe je een echte eyecatcher kan maken waarvan je alleen daarom al in een midlifecrisis wil zitten!

De Moto Adonis Parel (what’s in the name) heeft een GSXR voorvork, Harley Davidson wheels, grote Shinko banden, een Triumph Bonneville gastank en de brutale uitlaat. Genoeg gezeverd…hoewel, laat het water uit je mond lopen bij het zien van zo wonderbaarlijk motorgeweld. Kostprijs? Even contact maken met deze rekels uit Roosendaal.

Unibet

unibet

You May Also Like

Deze unieke BMW met zijspan is af!

Een zijspan…veel zie je ze niet rijden en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we ...

McLaren 570S laat ons (on)opgemerkt knallen

Een Ferrari op uw oprit spreekt tot de verbeelding. Een rode (ja, want een ...

Alfa Romeo verleidt het land van de rijzende zon

We moeten bekennen, we hebben een haat-liefdeverhouding met Alfa Romeo. Uiteraard zijn wij  fan ...