De iMac Pro kost je een kleine auto

Heb je geld teveel en ben je nog op zoek naar een ultiem kerstcadeau (voor jezelf)? Of wil je je kantoor of woonkamer opsmukken met een nice-to-have-hebbedingetje? Ga dan voor de iMac Pro, de krachtigste workstation dat ooit de site van Apple heeft verlaten. Of om het met de woorden van de plaatselijke geeks te zeggen: “iMac Pro combines the incredible design of the iMac with the most powerful workstation architecture we’ve ever built.”


En krachtig? Jawel hoor! Met Xeon-processors, tot wel 22 Teraflops aan grafische afbeeldingen en een Retina 5K-scherm van 27 inch kan je kracht, snelheid en prestaties verwachten zoals je ze nog nooit hebt gezien…het prijskaartje, tja, dat neem je er dan best gewoon even bij.
Wat kan je nog verwachten? Een hele resem functies waarvan je mond zal openvallen. Ook gekende apps zullen nog nooit zo goed gepresteerd hebben. Real-time 3D-weergave, VR, verbluffende foto’s, audio waarvan je oren zullen gaan suizen en een real-time videobewerking tot wel 8K, het kan allemaal.  Uit de display springen maar liefst 500 nits aan helderheid en een P3 breed kleurengamma om meer dan 1 miljard kleuren te ondersteunen. En surf je even op het internet, dan zorgt 10Gb Ethernet voor de snelste verbinding ever.

Uiterlijk is er niet zoveel veranderd met de iMac die wij kennen. Wel heeft het nieuwe design 80% meer koelcapaciteit, moet ook wel met de prestaties die ervan verwacht worden. Verder blijft het een designvol en flinterdun apparaat. Oh ja, in het pakket is een Magic Keyboard en Magic Mouse inbegrepen…wat je natuurlijk wel mag verwachten met de hoge prijs…

De prijs, het woord is eruit! De basisconfiguratie van de iMac Pro, is al van u voor een slordige €5.499. Uiteraard kan alles duurder…het is als een auto kopen…opties allerhande. De iMac Pro met 10 cores heb je bijvoorbeeld tegen 6.459 flappen en eentje met 14 cores tel je maar liefst €7.419 neer. Zij die nog niet voldaan zijn, gaan dan best ineens voor de krachtigste, met 18 cores en kost je €8.379. Gooi daar nog wat extra geheugen bij en je komt maximaal uit bij een prijskaartje van €15.339.
Voor je nu snel naar de winkel holt of online wilt bestellen, snel is hij niet te krijgen. Reken na de bestelling alvast op een levertijd van 6 tot 8 weken! Tot dan zal je het met dit filmpje moeten doen!

You May Also Like

Michael Kors gaat mee met de tijd

Michael Kors, wie heeft het merk nog niet opgemerkt in het straatbeeld? Van sobere ...

Dit is de minst pijnlijke plek om een tattoo te zetten!

Een handig weetje voor tattoo-maagden en zij die kampen met naaldvrees… Begin je na ...

Peperdure Wilson speaker goed voor 610.000 euro

Op zoek naar een speaker en mag het wat kosten? Dan moet je zeker ...

Hosting door Fraai