Dé 5 standjes voor een hete Kerst

Terwijl de kalkoen klaargestoomd wordt en de cadeautjes klaarliggen uitgepakt te worden, denken wij een beetje verder. Om het aankomend buikje tegen te gaan, om je ongetwijfeld mooie cadeautjes even terug te verdienen en gewoon omdat het past in de romantische taferelen van Kerst, hebben wij alvast 5 seksstandjes gevonden die van deze eindejaarsperiode alvast de heetste ooit zullen maken! 

DE KERSTSOK

jx8l6ovthgmduwnlaymzg_thumb_582c

Geef de missionaris een seizoenstwist door haar op de rand van het bed te laten liggen en haar benen recht omhoog te houden, een beetje zoals een kerstsok. Ga lekker bij haar binnen terwijl je rechtop staat. Wil je het nog wat knusser maken? Laat ze haar benen dan dicht bij elkaar. Cozy! 

ON A ONE-HORSE OPEN SLEIGH ♫ (HEY!)

iipujculs3mhygedauhtgg_thumb_582d
Veel heter dan dit kan het niet worden. Vind een tafel op pretstokhoogte en laat haar op de buik liggen met de billen ter hoogte van de rand. Ga achter haar staan en neem haar lekkere heupen vast, als een soort rendier. HOHOHO.

SANTA’S LAPDANCE

yfjvyuvprwg384r2f9m9bq_thumb_582f
Zet je comfortabel op de bank of het bed, leun achterover en geniet van een sfeervolle lapdance. Wie krijgt er nu niet graag een extra cadeautje tijdens de feestdagen?

SPEELGOED ONDER DE KERSTBOOM

ymqwrc3wr5qd0g2axasfa_thumb_582eGebruik een vibrator terwijl jullie in een zijwaartse posities 69 liggen. Gebruik het speeltje om de genotsknop, ook wel eens clitoris genoemd, te stimuleren. En wil je ook iets speciaals rond uw kerstballen? Daar zijn natuurlijk ook hulpmiddelen voor. Praise the cockrings! Maak er alvast sierlijke kerstballen van.

DE KERSTBAL

kauqdgmftcq3sglsrgutnw_thumb_5830

Missionaris Special. Hang haar hoofd achterover zodat al het bloed naar haar hoofd stroomt. Dit vermindert niet alleen hoofdpijn (geen excuses meer!), en geeft tegelijk een mooi zicht op haar kerstballen. En euh…voor de brave zielen onder ons…dat zijn niet die in de kerstboom!

Voilà, wij hopen alvast dat wij u een beetje inspiratie hebben gegeven om de feestdagen liefdevol en lekker hitsig door te komen. Wij kunnen dan nu niet anders dan afsluiten met volgende woorden…

We wish you a Merry Christmas, and a Naughty New Year! 
Bron: Cosmopolitan

You May Also Like

Spits Stoke City scoort merkwaardige hattrick…naast het veld…

Hoewel hij 913 dagen droog stond op het veld, schoot hij 3x met scherp ...

Breng haar met deze tips tot het ultiem hoogtepunt!

Neen, wij zijn niet de nieuwe Goedele Liekens, Kaat Bollen of Tracey, what’s in ...

Dag GSM, Welkom Humor…ingrediënten om knapperd Sarah Georgopalis te doen smelten!

We moeten er wat voor over hebben bij Whatmatters om mooie dames te ‘mogen’ ...

Hosting door Fraai