Bekende Nederlanders maken elkaar op geniale wijze af! (video)

Wij, de redactie van Whatmatters kunnen wel eens grof zijn, houden van zwarte humor (sorry voor de woordspeling mensen van het Centrum voor Gelijke Kansen) en worden wel eens verweten arrogant en sarcastisch uit de hoek te komen. Eigenlijk zouden we best Nederlanders kunnen zijn. Zij hebben het hart op de tong, durven lijnen overschrijden en komen er gewoon ook mee weg. Dat kunnen we best wel appreciëren. Vandaar ook respect aan Giel Beelen, zowat de bekendste radio- en nu ook TV-presentator van onze Noorderburen.
Wie is Girl? Wel, in 1997 begon hij ’s nachts bij 3FM programma’s te presenteren. In die tijd deed hij een aantal controversiële zaken, zoals het testen van alcohol en verschillende andere soorten drugs in De Dopeshow. Ook liet hij zich in een uitzending van Beelen voor je bek oraal bevredigen door een callgirl.
Na een aantal jaar mocht hij ook overdag gaan presenteren. Zo maakte hij op 3FM het middagprogramma ‘Giel hier’, maar hij werd in januari 2001 ontslagen vanwege een interview in de ‘Mikro Gids’ waarin hij ‘Mein Kampf’ van Adolf Hitler het “meest indrukwekkende boek dat hij kende” noemde, omdat het in zijn ogen interessant was het werk van een geestelijk gestoorde te lezen. Hierna ging hij voor de VARA weer ’s nachts presenteren, maar ook daar werd hij ontslagen omdat hij tijdens de hype over de poederbrieven na 11 september 2001 luisteraars opriep een brief met meel naar de KRO te sturen.
Ondertussen is de man al lang weer aan het presenteren en is hij één van de best verdienende mediafiguren in Nederland. Geheel in zijn stijl heeft hij nu ook het programma ‘The Roast of Giel Belen’, waar bekende Nederlanders elkaar volledig verbaal afmaken. Lange Frans, Jebroer en Dennis Weening deden alvast hun duit in het zakje maar de meest grof gebekte kerel van allemaal was toch wel Peter Pannekoek. Heerlijk staaltje televisie. Wij zien het onze BV’s niet doen! Zij staan al op hun achterste poten na een artikel in Blik, Story of Dag Allemaal…kunnen ze hier iets van leren!
Foto: Twitter

You May Also Like

Whatmatters op Kamping Kitsch: U WAS F$CKING NSFW GEWELDIG! (KK's Grootste Fotoreeks Deel I)

Ook wij werden geconfronteerd met erg ongewenst gedrag! Gelukkig hebben wij foto’s van al ...

Zie hier de eerste minuten van 'Spiderman Homecoming'

Ben je een echte Marvelfan en zit je op hete kolen te wachten op ...

Fout, Fouter, Foutst! Dit is de XXX-parodie op Fortnite! (trailer)

Welke heupwiegende dansjes zouden ze hiervoor uitgevonden hebben? Noem iets succesvol of een hype ...

Hosting door Fraai