BARDIN: een nieuwe instaproof hotspot in Antwerpen

Is het maar een indruk of komen er tegenwoordig minder hotspots bij dan een jaar geleden… Als jullie nog nieuwe pareltjes weten, laat het ons zeker en vast weten. BARDIN zag echter wel recent het levenslicht in onze thuisstad en ook al frequenteren we de buurt van het stadspark minder, dat moesten we natuurlijk even met eigen ogen zien.

Instaproof hotspot

Koffie, lunch en apero, niet meer, maar zeker ook niet minder. Met een binnenkomer als ‘Come hungry, leave happy’, maken de eigenaars je meteen duidelijk waar ze voor staan. Of je nu kiest voor een gezellig zeteltje of liever aan tafel zit, licht is er in overvloed. In de winter is het niet echt een optie, maar in de zomer is er ook een terras beschikbaar.

 
Houd er rekening mee dat de zaak op zaterdag gesloten is. Een privéfeestje kan je er dan wel geven. Als je de zaak geen dag kan missen de enige oplossing, al zal je zondag toch moeten zien te overleven.
Ga het huiselijke interieur zeker ook ons checken, deze zaak is echt wel smaakvol ingericht en proef en passant gelijk van de suggestie van de week. Balletjes in tomatensaus, een lamstoofpotje of een zoete aardappel, het passeert er allemaal als aanvulling op de vaste kaart. Wedden dat je hier heel wat tijd gaat spenderen? PS. Vergeet je smartphone niet, zowel de gerechten als het interieur is instaproof!

FacebookInstagram

You May Also Like

Martini Caffè Torino, de allereerste Negroni bar in België

Vorig jaar bracht Martini met Caffè Torino voor het eerst het concept van de ...

Tomorrowland Winter wordt heetste festival in de sneeuw!

Tot op de dag van vandaag vonden wij Snowbombing in Mayrehofen hét te beleven ...

Ook Leuven krijgt een food market: Hal 5!

Nadat eerst de Antwerpse Mercado en vervolgens de Gentse Holy Food Market de poorten ...

Hosting door Fraai