Atari maakt koffiebreak nog plezanter met deze tafel!

Koffiecorners…kijk naar je collega’s en je kan er zo een aantal uitpikken die de koffiepauzes verwarren met de werktijd. Alsof dit nog niet genoeg is, komen de mannen van Atari, misschien wel de bekendste producent van arcade games, met een heerlijke koffietafel. Een tafel waardoor de productiviteit op jouw werkplek tot ver onder 0 zal brengen.

Atari heeft dan ook de ‘Pong’-koffietafel ontworpen. Pong, één van de meest legendarische games aller tijden waarbij je met blokjes een balletje moet kaatsen. Nostalgischer gaat het alvast niet worden. Daar blijft het niet bij…naast een plaats om je kop koffie te posteren, dient deze tafel ook als levensgrote music player, uurwerk en kan je er je telefoon opladen! Elk excuus is dus goed om vanaf nu naar de tafel te lopen…


De tafel, tevens resistent tegen morsen, kost 900 dollar en je baas kan hem al pre-orderen via Kickstarter. Is je baas echter niet zo enthousiast, dan kan je hem natuurlijk ook gewoon in jouw man cave plaatsen…succes verzekerd!

You May Also Like

AGONY, ontsnap uit de hel

Stellen dat we bij Whatmatters fervente gamers zijn, zou de waarheid geweld aan doen ...

In stijl ‘Scrabblen’ als een baas doe je zo

Een tip voor oudejaarsavond? In aanloop van het aftellen van oud naar nieuw is ...

Triumph pakt uit met een mountainbike!

Triumph ken je waarschijnlijk wel van de motors, maar sinds kort brengen ze ook ...

Hosting door Fraai