Ann Vantomme…een knappe vrouw met een hart voor voetbal!

Het was afgelopen zomer even schrikken toen we met onze redactie neerstreken in een beachbar in Knokke. Toen wij, (ex-)-voetballers ondereen begonnen discussiëren over een geval van buitenspel en er uit het niets een knappe deerne begon mee te discussiëren, wisten we niet waar we het hadden. Een vrouw die ons over voetbal even de mond snoert? Die moesten we snel even aan de tand voelen.

Hey, vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Ann Vantomme, 42 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen. Ik werk fulltime als administratief bediende op de dienst boekhouding in de verzekeringen. Allemaal een beetje banaal…maar…er is meer in het leven. Daarnaast organiseer ik samen met mijn zoon Gregory Mahau EOTS-End of the Season, een evenement voor West-Vlaamse voetballers om het einde van het voetbalseizoen in stijl af te sluiten.

In samenwerking met de Krant van West-Vlaanderen worden er die avond awards uitgereikt aan beste spits, doelman, team en…beste speler. Na de award-uitreiking ontpopt een hippe afterparty. We verkiezen die avond ook onze EOTS-voetbalvrouw. Alles gaat gepaard met een mooie trofee in cortenstaal, een kunstwerk van Peter Coopman en mooie prijzen.

Maandelijks stellen wij ook samen met de krant een EOTS-ploeg samen, dit is dan een selectie van spelers die die maand het beste gepresteerd hebben. We promoten ons evenement via een EOTS-magazine waar ons evenement wordt toegelicht en waar onze sponsors in de kijker worden gezet. Dit magazine wordt verspreid in de West-Vlaamse kantines en in Beachbar FamouZ in Knokke in de zomer. Tevens hebben we een kleine fashion lijn die ik later hoop uit te bouwen. Het is een enorme organisatie maar ik hou van de drukte. We werken vanuit een volledige ruwe zaal waar we acht alles inrichten naar onze smaak. Zo kan ik mijn creativiteit ontplooien die ik in mijn dagelijkse job niet heb. Alles vergt wel veel energie want ik werk fulltime en heb nog een gezin en huishouden maar geloof in het unieke concept en in het slagen er van.

Amai…dat is een hele boterham! Wat wij vooral zien is zin voor ondernemerschap. Is dat ook iets wat u kenmerkt? Of zijn dat nog andere dingen?
Zou dat mijn doorzettingsvermogen zijn? Of gewoon de West-Vlaamse mentaliteit, met werken kan je je doel bereiken? Perfectionistisch en realistisch zijn zijn ook twee eigenschappen van mij.

Gooi dat eens in een quote?
“The only way to do great work, is to love what you do” – Steve Jobs. Ik kan het organiseren van een evenement perfect combineren omdat ik dit met passie en volle overgave doe. Het voelt niet als werken aan, alhoewel ik soms wel eens wakker lig! 😉 Een intensieve hobby, als het ware.

Je bent gelukkige getrouwd…wat is het geheim?
Ik heb een romantische man die me volledig steunt in hetgeen ik doe. Dit is uiteraard heel belangrijk voor mij.

Hoe heeft hij je kunnen verleiden?
Ik ben heel moeilijk te verleiden. Er moet een “klik” zijn. Ik heb dus geen schoonheidsideaal voor een man, alhoewel we wel altijd eerst kijken naar het uiterlijk. Maar uiteindelijk vergaat die toch bij iedereen. Dus uiteindelijk is het zoals Koen Wauters zingt : “Het zit vanbinnen”. Je hebt veel mannen die hun kans wagen op een weinig originele manier…

En hij moet van voetbal houden?
Hij is zelf voetbaltrainer en kan me voetbaltechnisch dus sturen.

Dat hebben we gemerkt tijdens de discussie over buitenspel! Zijn er nog voetballers in huis?
Ook mijn zoon voetbalt…zo is het evenement ontstaan. We kennen mensen uit alle klasse van het voetbal.

Voetballen en tot een kot in de nacht uitgaan gaan niet altijd samen…maar waar strek jij je beentjes? 
Ik hou enorm veel van dansen en daarom ga ik heel graag, ongeacht mijn leeftijd, nog eens uit. Dan voel ik mij terug 20! 😉 In The Villa of Carré kan ik volledig uit de bol gaan. Maar ook in een beachbar zoals FamouZ in Knokke kan ik enorm genieten.

Heb je ook een zonde?
Aperotime is mijn favoriete zonde…kleine knabbels met een glaasje erbij in aangenaam gezelschap. Maar heb ook een zoete zonde.

Voor we afsluiten, wat is jouw ambitie naar de toekomst toe?
Mijn ambitie naar de toekomt toe is om EOTS-End of the Season uit te bouwen tot een volwaardig evenement waar alle West-Vlaamse voetballers jaarlijks naar uitkijken. En als ik echt mag dromen… hopen dat we EOTS nationaal in elke provincie kunnen uitwerken met een regionale krant. Ook een uitgebreide fashion lijn zie ik ook wel zitten…

Wij kennen heel veel voetballers in de provincie Antwerpen…misschien hier deel II starten? In ieder geval heel veel succes in alles wat jullie verder nog ondernemen! Wij blijven het volgen via jouw persoonlijk account op Facebook of op die van EOTS! En onze lezers uiteraard ook! Oh ja, noteer alvast de volgende editie doorgaat in jouw agenda! 29 april 2018 in Fabriekspand-Roeselare, be there! 


You May Also Like

Wat een mediastunt: Win een auto én de Vlaamse Naomi Campbell!

Wie ons een beetje volgt weet dat we én houden van mooie wagens én ...

Gordana Radovic, betoverend mooi en adembenemend elegant

Modellen zijn onbereikbaar en modellen eten niet. Het zijn maar 2 stellingen die Gordana ...

Charro Pyl, waar een versleten jeans niet goed voor is.

Laten we dit interview openen met het feit dat we lang, héél lang moeite ...

Hosting door Fraai