Angie…Antwerps katje dat je best niet zonder handschoenen aanpakt!

Angie, Angie
When will those dark clouds all disappear
Angie, Angie
Where will it lead us from here
With no lovin’ in our souls
And no money in our coats
You can’t say we’re satisfied
Angie, Angie


Waren het de Rolling Stones op de achtergrond of was het toch ons onderbewustzijn dat deze    gevleugelde zinnen in ons hoofd deden verlangen naar meer? Feit is wel dat we meteen moesten denken aan een knappe meid die wij (en jullie nog niet) al wat jaren kenden en volgden. Niet moeilijk als je weet dat ze op een zakdoek-lengte van ons woont, werkt, uitging of gewoon met de hond buitengaat. We hebben het over Angie, een vrouw met sarcastische humor, beetje impulsief,…en eentje die de spaghetti in ‘Den Trol’ in Schoten ook niet afslaat. Bij een lunch, hoe kan het ook anders, kwamen we samen en schotelden we ze, naast de overheerlijke en over gans Antwerpen bewierookte spaghetti van Den Trol ook een paar lastige vragen voor…

Hallo knap ding, wij kennen je al maar stel je eens voor aan de rest van lezend Vlaanderen en Nederland?
Ik ben Angie Boden, een Antwerpse jongedame van 28 jaar afkomstig uit Schoten. Ik woon in Brasschaat, samen met mijn dwergkeesje Lex. Een klein bandietje van bijna 2 jaar. YES I AM A DOG PERSON!

Je bent in ieder geval niet kattig, dat is al iets! Zeg maar, waar ben je zoal dagdagelijks mee Hoe lang al blogster/model/fashionista/celebrity of waarmee dagdagelijks bezig?
Ik werk fulltime voor de Haven van Antwerpen als Logistics Administrator. Na mijn werkuren ben ik vooral creatief bezig voor mezelf zoals brandpromoting, fotografie, quotes, af en toe modelopdrachten etc,…waar mijn hoofd op dat moment naar staat. Helemaal samengevat: alles wat te maken heeft met social media en simpelweg waar ik op dat moment zin in heb en met mijn volgers wil delen.
Een beetje model én blogger dus…waarom ben je daarmee begonnen?
Goh, ik zie mezelf niet echt als model of blogger. Op dat vlak sta ik met beide voeten op de grond en voel ik me zeker niet meer of minder dan iemand anders. Foto’s, quotes en mode, dat zat al van jongs-af-aan in mijn bloed. Het begon allemaal in de badkamer, voor de spiegel. Ontdekken wat mijn goede kant was, mijn look oefenen en foto’s nemen.

Een echt meisje meisje dus…maar ga verder want wij hebben wel eens de neiging spontaan en geheel onbeleefd te onderbreken…
Afhankelijk van mijn mood die dag, zette ik er een gepaste quote onder. Voor mij was dit een manier om mijn gevoelens naar buiten te brengen. En zie nu, ondertussen is dit een uit de hand gelopen hobby geworden. Zo ben ik opgemerkt, enkele fotoshoots gedaan, heb ik meegedaan met Miss Antwerpen voor Miss België, heb ik België mogen vertegenwoordigen in Malaysie voor Miss Tourism International, Model Mannequin, etc. . Heel leuke ervaringen die me toch hebben doen beseffen dat ik niet bepaald een ‘miss typetje’ ben.

Dat zijn toch heel wat verkiezingen voor je doorhad dat het niet echt iets voor jou was…had je hoge verwachtingen?
Neen, Ik heb meegedaan zonder enige verwachting maar tot mijn verbazing ben ik wel ver geraakt. Ach ja, je leeft maar 1 keer hé, leuk om aan de kinderen vertellen later. Moest ik die ooit hebben.
Over kindjes maken hebben we het straks nog…maar eerst even naar een typische miss-verkiezingsvraag… jouw persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben een typisch jongedame uit Antwerpen, dat hoor je al aan mijn accent.

Neee, echt? 🙂
Ik neem geen blad voor de mond, ik ben altijd eerlijk. Klikt het niet, dan botst het. Ik sta sterk in mijn schoenen, maar dit heb ik te danken aan momenten in mijn leven waarin sterk zijn de enigste optie was. Wat meteen ook verklapt dat ik een heel gevoelig kantje heb. Trust me, heel gevoelig. Dat kan je soms wel afleiden aan de quotes die ik onder mijn foto’s zet, die zijn vooral gebonden aan mijn humeur of gedachten gang die dag. Een grote mond en een klein hartje. Ik ben een feminist, en nee ik ben geen mannenhater. Ik kom gewoon graag op voor ons, vrouwen. Ik ben al 28 jaar een vrouw, het zou zonde zijn om niet aan mijn eigen kant te staan. Buiten dat ben ik een sociale en gedreven vrouw, met de nodige dosis sarcasme en humor. Impulsiviteit die me soms tot het moment drijft van: ‘Ik kwam, ik zag en ik maakte het genant’. En oh ja, heb ik al gezegd dat ik een flapuit ben? Een handjevol, maar daar heb je 2 handen voor he?

Jij een handjevol en wij twee handen…we kunnen nu wel heel foute opmerkingen bedenken maar dan gaan we hier van jou wel de #Metoo ’s naar ons hoofd geslingerd krijgen denken we…snel over naar de volgende vraag dus…wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Goh ik heb zoveel favoriete quotes omdat ik hiermee dagelijks bezig ben. Als ik toch moet kiezen dan is mijn levensmotto: ‘When life gives you lemons, make grape juice, then sit back and let the world wonder how you did it!’…Mijn favoriete quote? ‘Sometimes.. It takes balls to be a woman.’ Want geef toe, wij vrouwen hebben soms meer lef dan mannen…
We kijken even naar onszelf…heeft ze een punt Kevin? Waarschijnlijk wel! Je vertelt net dat je er dagdagelijks mee bezig bent…dan vermoeden wij social media, waarom moeten we je daarop volgen?
Niets moet, alles mag.

Maar wij raden het in ieder geval aan! Dus…waarom?
Ik vind het leuk om andere mensen te inspireren met hetgeen ik doe. Ik word zelf ook dagelijks geïnspireerd door andere mensen, en dat vind ik top. Ik ben momenteel bezig met verschillende opdrachten, dus stay tuned. Er komen leuke projecten en giveaways aan ! En om het met een quote te zeggen: ‘The succes of every woman should be the inspiration to another. We should raise each other up.’
Je liet daarstraks al even vallen dat je het later wel aan je kinderen wilt vertellen…nu, zelfs een vrouw die opkomt voor de vrouwen, heeft dan ook wel eens een man nodig. Is er een man in jouw leven? En wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Ik heb momenteel geen vriend. Wat een man moet doen om mij te verleiden? Goh, een man moet vooral man zijn om te beginnen. Trouw en eerlijk zijn, op dezelfde level als mij zitten qua crazyness, een man die me rust kan geven. Een man die zichzelf is, met een goede dosis humor. Een man die kan praten en niet direct in zijn schelp kruipt als er iets is. Mijn ideale vriend is mijn partner in crime, lees Bonnie & Clyde. Plus tattoo’s zijn altijd mooi meegenomen. Of ben ik nu weer te kieskeurig…? Neih, ik weet gewoon goed wat ik wil en niet wil in een man. ‘I’m too full of life to be half loved.’

Wat is dat met die tattoos tegenwoordig? We vallen overal uit de boot Kevin! Gelukkig hoeven wij niet meer op zoek te gaan! Maar voor zij die het nog wel moeten, welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
You know what’s sexier than a bad boy? A grown ass man with his shit together. Amen en uit. No more words needed. Of ik bang ben om mannen te intimideren? Natuurlijk niet. Het type man dat door mij geïntimideerd zou worden is precies het type man waar ik GEEN interesse in heb.
Een vrouw die wet wat ze wil! Kunnen we alleen maar over zeggen dat we dat erg waarderen! Nu, waar kan die grown ass man met zijne samengeraapte shit je tegen het ravissante strakke en knappe lijf lopen?
Ik heb enkele jaren gewerkt in Ikon, een geweldige tijd, maar nu ben ik wat uitgekeken op het nachtleven. Ik ga niet meer vaak weg, ik geniet meer van een gezellige avond met vriendinnen, de nodige dosis lachbuiten en wijntjes. Ik ben altijd wel te vinden voor een festivalletje in de zomer of om gezellig iets gaan drinken in de zomerbars. Als ik nog eens uitga, dan spring ik binnen bij mijn collega’s in Ikon, of gezellige bars in de buurt. Mijn favoriete plekje is toch wel zonder twijfel, de Schorre in Boom tijdens Tomorrowland.

En uiteraard heb jij ook een zonde…
mijn favoriete zonde? Donuts, alles met oreo’s, wijn en spaghetti van Den Trol. Oh ja, Lucy Chang, daar ben ik ook zot van.
Lucy Chang…niet verkeerd en daar vertoeven we ook wel eens! Een laatste echte vraag nu…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik zit boordevol plannen en doelen voor 2018. Ik ga nog niet veel verklappen, maar je zeker nog van me horen. Binnenkort begin ik aan mijn make up cursus, en ik heb plannen voor mijn eigen webshop. 2018 is going to be my year, I FEEL IT !
Maar voor we je 2018 laten ingaan, kan je niet onder een vluggertje met ons uit…
Ik ben benieuwd, maar shoot!

Het duurste item in mijn kleerkast is…iets van Michael Kors
In deze stad zou ik graag willen wonen…Miami
Mijn ultieme crush is…David Beckham
Ik voel me het meest sexy als ik…een Victoria Secret Store binnenwandel
Size…does matter! Ik heb graag een vriend die groter is dan mij!
Mooi ontweken pruts! Terwijl wij hier de laatste slierten spaghetti in onze lepel draaien, willen we je bedanken voor de tijd die je hebt genomen en willen we je heel veel succes wensen met alles wat je verder in jouw leven onderneemt! Wij blijven het alvast met grootste interesse volgen op Facebook of Instagram! Oh ja, dinsdagavond tijd om naar Radio Stad te komen? Als echt Antwerps model/blogster of gewoon knappe griet, pas je helemaal in het Whatmattersconcept op de belangrijkste show van het belangrijkste radiostation van de sinjorenstad! 

Credits: Lode van Ierssel, Esther Starren
 

You May Also Like

Knap ding Manon Kool over Karma, GTA en de FHM500!

Het zijn weer leuke tijden in Nederland. Iedereen is in de ban van de ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel VI: Ines Van Uythem

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Fitgirl: Britt van 't Hart, en of ze hard gaat!

Fitgirls zijn hot, fitgirls zijn populair, maar je moet er wel wat voor over ...

Hosting door Fraai